Nyhedsoversigt

 • Nyheder / Pressemeddelelser 24. januar 2018

  Bondo: Udflytning må ikke ramme fagligheden

  Næsten hundrede medarbejdere i Undervisningsministeriet omfattes af regeringens planer om udflytning af statslige arbejdspladser. Formand Anders Bondo Christensen advarer om, at det kan ramme det faglige niveau.

 • Nyheder 04. juli 2017

  Flere kommuner laver lokalaftaler

  Tre ud af fire kommuner har indgået en aftale om læreres arbejdstid. Ifølge artiklen, som blev bragt i Jyllands-Posten i går, sker det flere steder blandt andet for at kunne rekruttere nok lærere.

 • Pressemeddelelser 14. august 2016

  Anbefalinger skal hjælpe nyuddannede lærere

  En række fremtrædende aktører på skoleområdet er nu gået sammen om at sætte fokus på, hvordan man kan støtte nyuddannede lærere i folkeskolen.

 • Nyheder 17. december 2015

  Dobbelt så mange lærere skifter job

  Antallet af lærere, der finder et nyt arbejde i en anden kommune eller helt uden for folkeskolen, er mere end fordoblet efter reform og den nye arbejdstidslov. Det viser en ny undersøgelse fra Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 03. juli 2015

  Lærerne: Dybt bekymrende kommuneaftale

  Det er helt nødvendigt, at folkeskolen får tilført ressourcer, hvis det skal være muligt at løfte skolereformen og inklusion. Sådan lyder det fra Danmarks Lærerforenings formand Anders Bondo Christensen, som er meget bekymret over den kommuneaftale, som regeringen og KL netop har indgået.

 • Nyheder 04. juni 2015

  Dårligt arbejdsmiljø koster over 60 mia.

  60-80 mia. kr. – eller mindst halvanden Storebæltsbro i nutidskroner. Hvert år. Så meget koster dårligt arbejdsmiljø samfundet, viser ny beregning.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 22. maj 2015

  DLF: Flere lærere skal have mulighed for efteruddannelse

  Hvis vi skal styrke naturfagene i folkeskolen, så skal flere lærere blandt andet have mulighed for at efteruddanne sig, så de får det som linjefag, lyder det fra DLF.

 • Nyheder 22. april 2015

  Lejre indgår lokalaftale med lærerne

  Det skal være muligt for lærerne at forberede og efterbehandle undervisningen med høj kvalitet. Derfor har Lejre Kommune og Lejre lærerforening nu indgået en lokalaftale, som betyder, at lærerne maksimalt skal undervise 26 lektioner om ugen. DLF glæder sig over aftalen.

 • Nyheder 10. april 2015

  De stats-ansatte siger JA til OK15

  De stats-ansatte har ved urafstemning sagt ja til løn- og ansættelsesvilkår for de næste tre år. Dermed er det forlig, som Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) indgik med Finansministeriet i februar 2015, vedtaget. Overenskomsten har virkning fra 1. april 2015 til 31. marts 2018.

 • Nyheder 05. marts 2015

  Stem her: Urafstemning om OK15 er åben

  Urafstemningen foregår elektronisk og vil være tilgængelig indtil mandag 16. marts kl. 16. Læs her, hvordan du afgiver din stemme for henholdsvis det kommunale, regionale og statslige område.

 
1 2 3 4 5 ... 11
Næste ›