Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser 21. februar 2020

  Bredt samarbejde skal forme fremtidens evaluering af folkeskoleelever

  Forligspartierne bag folkeskoleforliget har netop meldt ud, at de omdiskuterede nationale test, som vi kender dem i dag, skal afskaffes.

 • Nyheder 20. november 2019

  Lærerstillingerne fosser ud af folkeskolen

  Over de seneste ti år har kommunerne nedlagt ikke mindre end 18 procent af lærerstillingerne. Det viser en ny analyse fra Danmarks Lærerforening.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 27. juni 2019

  Velkommen til Danmarks nye undervisningsminister – vi får travlt

  Danmarks Lærerforening ser frem til et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Pernille Rosenkrantz-Theil, der netop er udpeget til undervisningsminister.

 • Nyheder 24. april 2019

  Ny rådgivningsgruppe skal forenkle elevplanen

  Danmarks Lærerforenings Jeanette Sjøberg deltager i regeringens rådgivningsgruppe om forenklede elevplaner.

 • Nyheder 28. september 2018

  En kortere skoledag vil ikke resultere i en sortere skole

  Det er forkert at tro, at den korte skoledag vil resultere i en ’sortere skole’. Tværtimod vil den give mere luft i hverdagen, som både lærere og elever efterspørger, skriver DLF's Jeanette Sjøberg i et debatindlæg i Information.

 • Nyheder 08. august 2018

  Debat: En fri undervisning skal lære eleverne at tænke selv

  Det kræver fri undervisning uden detailstyring at sætte eleverne fri til at tænke selv. Sådan skriver formand for DLFs undervisningsudvalg, Jeanette Sjøberg, i et debatindlæg på Politiken Skoleliv

 • Nyheder 22. juni 2018

  IT har handlet for meget om udstyr og for lidt om kvalitet

  En ny evalueringsrapport viser, at lærerne bruger mere IT i undervisningen. Men vi skal have mere fokus på, hvordan vi sikrer, at de nye værktøjer skaber kvalitet, mener Jeanette Sjøberg, formand for undervisningsudvalget i DLF.

 • Pressemeddelelser 20. juni 2018

  Rådgivningsgruppe vil give lærere større frihed

  Regeringens rådgivningsgruppe for Fælles Mål har netop præsenteret sine anbefalinger. Jeanette Sjøberg fra DLF glæder sig over, at lærerne fremover skal have større didaktisk frihed og et øget professionelt råderum.

 • Nyheder 14. juni 2018

  Aftale om praksisfaglighed er et lille skridt fremad

  Tirsdagens aftale om praksisfaglighed er et skridt i den rigtige retning, men mangler både økonomi og fokus på helheden, mener Jeanette Sjøberg, formand for DLF's undervisningsudvalg.

 • Nyheder 05. marts 2018

  Flere lærere uden uddannelse

  Antallet af lærere uden læreruddannelse er steget støt siden 2013. Især er der kommet flere læreransatte, der kun har folkeskolens afgangsprøve eller studentereksamen, viser nye tal fra AE-rådet.

 
1 2 3 4 5 ... 8
Næste ›