Nyhedsoversigt

 • Nyheder 07. februar 2019

  Debat: Folketingsvalg – vælg folkeskolen!

  Danmarks Lærerforenings store ønske til en ny regering er, at de vil sætte fokus på folkeskolen og støtte op om det vigtige "Ny Start"-samarbejde, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Altinget i dag.

 • Nyheder 04. februar 2019

  Kronik: Vi skal investere meget mere i børnene

  Børn bliver en vigtig del af den kommende valgkamp, men er politikerne klar til at foretage reelle investeringer i børns hverdagsliv? Sådan spørger DLF-næstformand Dorte Lange sammen med tre andre debattører i Politiken.

 • Pressemeddelelser 30. januar 2019

  DLF: Folkeskoleforlig kan bane vejen for mere kvalitet i undervisningen

  DLF hilser den netop indgåede aftale på folkeskoleområdet velkommen. Brugt rigtigt kan aftalen blive et skridt i retning mod mere kvalitet i undervisningen.

 • Nyheder 25. januar 2019

  Debat: Lad skolerne selv styre kontakten med forældrene

  Det er vigtigt, at det ikke er systemerne, der bestemmer, hvad vi skal i skolerne, men at de enkelte skoler har mulighed for at træffe deres egne beslutninger. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i en række aviser i dag.

 • Nyheder 22. januar 2019

  Debat: En valgkamp om visioner

  Den kommende valgkamp skal handle om at løse udfordringer og skabe et bedre samfund, ikke om politiske slagord eller statsministerkandidater. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg.

 • Pressemeddelelser 15. januar 2019

  Bondo: Danske lærere skal have den bedst mulige uddannelse

  Vi skal være ambitiøse i forhold til uddannelsen af de lærere, der er helt afgørende for en god skole, siger Anders Bondo efter ny evaluering af læreruddannelsen.

 • Nyheder 11. januar 2019

  Debat: Sammenhold er vores DNA

  Fællesskabet i fagbevælsen er centralt, hvis man skal finde fælles løsninger ved OK21. Det skriver de offentlige fagforbund i et debatindlæg.

 • Nyheder 08. januar 2019

  DUS og Undervisningsministeriet inviterer til konference

  Kom med til konference om den professionelles trivsels betydning for kvalitet i undervisningen 21. januar i København. Læs mere her.

 • Nyheder 04. december 2018

  Vær med til at lave DLFs folkeskoleideal

  Vil du være med til at formulere Danmarks Lærerforenings folkeskoleideal? Så kom og giv dit besyv med på et af de fem medlemsmøder, som DLF holder i januar og februar

 • Pressemeddelelser 29. november 2018

  Danmarks Lærerforening og Erik Schmidt har vundet i Østre Landsret

  Landsretten fastslår, at Odense Kommunes advarsel var uberettiget, og at Erik Schmidts opførsel var berettiget i den givne situation. ”En sejr for ytringsfriheden,” siger Anders Bondo Christensen.

 
1 2 3 4 5 ... 13
Næste ›