Nyhedsoversigt

 • Nyheder 24. april 2019

  Ny rådgivningsgruppe skal forenkle elevplanen

  Danmarks Lærerforenings Jeanette Sjøberg deltager i regeringens rådgivningsgruppe om forenklede elevplaner.

 • Nyheder 04. april 2019

  DLF, Skolelederforeningen og Skole og Forældre: Sæt de nationale test på pause

  Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen og Skole og Forældre opfordrer i fællesskab forligskredsen til at gøre de nationale test friville eller sætte dem på pause.

 • Pressemeddelelser 05. marts 2019

  Produktiviteten i grundskolen kan ikke måles med PISA-resultater

  De Økonomiske Råd har netop udgivet rapporten ”Produktivitet 2019”, der blandt andet omhandler et nyt mål for produktivitet i grundskolen.

 • Nyheder 25. februar 2019

  Self-efficacy - et centralt begreb i skoledebatten

  Begrebet self-efficacy er kommet på den skolepolitiske dagsorden og med god grund. Lærernes self-efficacy har nemlig betydning for elevernes udbytte af undervisningen, skriver formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Altinget.

 • Nyheder 07. februar 2019

  Debat: Folketingsvalg – vælg folkeskolen!

  Danmarks Lærerforenings store ønske til en ny regering er, at de vil sætte fokus på folkeskolen og støtte op om det vigtige "Ny Start"-samarbejde, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Altinget i dag.

 • Nyheder 04. februar 2019

  Kronik: Vi skal investere meget mere i børnene

  Børn bliver en vigtig del af den kommende valgkamp, men er politikerne klar til at foretage reelle investeringer i børns hverdagsliv? Sådan spørger DLF-næstformand Dorte Lange sammen med tre andre debattører i Politiken.

 • Pressemeddelelser 30. januar 2019

  DLF: Folkeskoleforlig kan bane vejen for mere kvalitet i undervisningen

  DLF hilser den netop indgåede aftale på folkeskoleområdet velkommen. Brugt rigtigt kan aftalen blive et skridt i retning mod mere kvalitet i undervisningen.

 • Nyheder 25. januar 2019

  Debat: Lad skolerne selv styre kontakten med forældrene

  Det er vigtigt, at det ikke er systemerne, der bestemmer, hvad vi skal i skolerne, men at de enkelte skoler har mulighed for at træffe deres egne beslutninger. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i en række aviser i dag.

 • Nyheder 22. januar 2019

  Debat: En valgkamp om visioner

  Den kommende valgkamp skal handle om at løse udfordringer og skabe et bedre samfund, ikke om politiske slagord eller statsministerkandidater. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg.

 • Pressemeddelelser 15. januar 2019

  Bondo: Danske lærere skal have den bedst mulige uddannelse

  Vi skal være ambitiøse i forhold til uddannelsen af de lærere, der er helt afgørende for en god skole, siger Anders Bondo efter ny evaluering af læreruddannelsen.

 
1 2 3 4 5 ... 14
Næste ›