Nyhedsoversigt

 • Nyheder 09. juni 2017

  Medlemstilbud: Download bogen 'Samarbejde og inklusion' gratis

  Som medlem af Danmarks Lærerforening kan du gratis downloade 'Samarbejde og inklusion fra Pædagogisk rækkevidde-serien som e-bog og lydbog.

 • Nyheder 30. marts 2015

  Bondo blogger fra internationalt skole-topmøde

  Søndag-mandag deltager DLF-formand Anders Bondo Christensen og undervisningsminister Christine Antorini (S) i et topmøde, hvor de skal hente erfaringer fra kolleger fra lande med toppræsterende skoler. De blogger fra topmødet på folkeskolen.dk. Læs det første fra lærernes formand her.

 • Nyheder 05. februar 2015

  Kronik: Lær af Finland - Ikke Sverige

  Skolen skal udvikles på baggrund af viden, lyder budskabet fra Anders Bondo Christensen i denne kronik, som er bragt i Berlingske Tidende torsdag d. 5. februar.

 • Nyheder 01. december 2014

  Kursus-tilbud: Praksisudvikling i skolens historieundervisning

  Gratis-tilbud til lærere - der underviser i historie i grundskolen - om at deltage i kursus om praksisudvikling. Se her hvordan du tilmelder dig.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 03. december 2013

  Reformer har ikke styrket PISA-resultater

  I dag blev den nye PISA-undersøgelse offentliggjort af Undervisningsministeriet. Undersøgelsen viser, at danske elever stort set ligger på samme niveau, som i sidste PISA-undersøgelse.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 22. oktober 2013

  Rapport fra EVA bekræfter viden om læsning

  En ny rapport om elevers udvikling af læsekompetencer bekræfter på en række områder den eksisterende viden om, hvad der virker i skolernes læseundervisning. Anders Bondo Christensen, formand for DLF, opfordrer til at bruge forskningen, når folkeskolen er til debat.

 • Nyheder 27. juni 2013

  Forsker: Pisa-test er ubrugelig

  De såkaldte Pisa-undersøgelser, som siden 2000 har været brugt som pejlemærke for danske skoleelevers færdigheder, viser intet om elevernes faglige niveau i forhold til elever fra andre lande. Det konkluderer professor i statistik Svend Kreiner fra Københavns Universitet

 • Nyheder 19. marts 2013

  Forældreguide om faglig læsning og skrivning

  I forbindelse med Vi læser for livet projektet har Danmarks Lærerforening og Skole og Forældre udgivet en guide til forældrene om faglig læsning og skrivning.

 • Nyheder 31. januar 2013

  Lærertræf april 2013

  750 lærere har tilmeldt sig det lærertræf, som Danmarks Lærerforening afholder i Odense den 10. april 2013. Dermed er alle pladser besat.

 • Pressemeddelelser 18. december 2012

  Evaluering: Stor opbakning til landsdækkende læseprojekt

  Ny evaluering af ”Vi læser for livet” viser, at Danmarks Lærerforenings læseprojekt har været en succes. I næsten halvdelen af landets kommuner har projektet givet anledning til helt konkrete tiltag.

 
1 2 3 4 5
Næste ›