Nyhedsoversigt

 • Nyheder 17. marts 2016

  Færre undervisningstimer til lærerne i Rudersdal

  I Rudersdal har lærerne og kommunen indgået en aftale om arbejdstiden, som formelt gælder frem til 2018. Ifølge Fagbladet Folkeskolen er der med aftalen sikret, at lærerne på kommunens skoler skal undervise 20 timer mindre årligt.

 • Nyheder 25. februar 2016

  Ballerups lærere indgår ny aftale om arbejdstid med undervisnings-maks.

  Det er en stor styrke for skolevæsenet og tilfredsstillelse for parterne, at det endnu en gang lykkedes at opnå enighed om arbejdsvilkårene i Ballerup, siger formanden for Ballerup Lærerforening.

 • Nyheder 24. februar 2016

  Flertal for kortere skoledag i København

  Der tegner sig et flertal i det Københavnske Børne- og Ungdomsudvalget (BUU) for at give skolelederne mulighed for at konvertere dele af den understøttende undervisning til en tolærerordning.

 • Nyheder 22. februar 2016

  Borgmester og faggrupper til kamp mod omprioriterings-bidraget

  DLF kæmper sammen med en række faglige organisationer for at få bremset regeringens omprioriteringsbidrag. Også lokalt har man taget kampen op – blandt andet i Ballerup sammen med kommunens borgmester.

 • Nyheder 09. september 2015

  Det skete på kongressen – dag 1

  Formandens beretning, besøg fra international anerkendt finsk skoleforsker, gæsteindlæg fra undervisningsministeren og vedtægtsændring om antallet af hovedstyrelsesmedlemmer. Det var nogle af de højdepunkter, som kongressens første dag bød på. Få overblikket her.

 • Nyheder 13. maj 2015

  Hedensted indgår lokalaftale

  Hedensted Lærerkreds og Hedensted Kommune har indgået en "Fælles forståelse" om lærernes arbejdstid. Et vigtigt skridt i den rigtige retning, lyder det fra kredsformand Ole Martinussen.

 • Nyheder 12. maj 2015

  Informations-kampagne: Bliv aktiv i Danmarks Lærerforening

  De er tillidsvalgte, de brænder for lærerarbejdet, og de vil gøre en forskel. Mød Stinne, Kim, Ida og Dorte, som alle er aktive tillidsfolk i Danmarks Lærerforening. Og bliv klogere på, hvad det vil sige at have en tillidspost i foreningen.

 • Nyheder 30. april 2015

  Lærerkreds og kommune enige om arbejdstid i Egedal

  Lærerne i Egedal Kommune i Nordsjælland kan se frem til arbejdsforhold blandt andet med mere sammenhængende tid til forberedelse. Det fremgår af et nyt administrationsgrundlag, som er underskrevet af både kommune og lærerkreds, skriver Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder 22. april 2015

  Lejre indgår lokalaftale med lærerne

  Det skal være muligt for lærerne at forberede og efterbehandle undervisningen med høj kvalitet. Derfor har Lejre Kommune og Lejre lærerforening nu indgået en lokalaftale, som betyder, at lærerne maksimalt skal undervise 26 lektioner om ugen. DLF glæder sig over aftalen.

 • Nyheder 21. april 2015

  Lokalaftaler: Nyt Forståelsespapir i København

  Københavns Lærerforening, Børne- og Ungdomsforvaltningen og Københavns Skolelederforening har indgået et nyt forståelsespapir, som skal danne rammen om næste skoleårs planlægning og gennemførelse. Det skriver Københavns Lærerforening på kredsens hjemmeside.

 
1 2 3 4 5 ... 6
Næste ›