Nyhedsoversigt

 • Nyheder 11. oktober 2018

  Debat: Måltal for sygefravær er intet quick-fix

  Regeringen vil sætte nationale måltal for at nedbringe sygefraværet. Men der er intet quick-fix til at løse problemerne, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg fra Forhandlingsfællesskabet.

 • Pressemeddelelser 18. september 2018

  Lærerkommissionens formand: Nu trækker vi for alvor i arbejdstøjet

  Med en igangsætningskonference i dag skydes lærerkommissionens arbejde formelt i gang. Vi skal meget ud i praksis, lyder det fra kommissionens formand Per B. Christensen, som opfordrer til at give kommissionen ro til arbejdet.

 • Nyheder 14. september 2018

  Bondo: Forsøg med selvstyre kan øge friheden på alle folkeskoler

  Selvstyrende folkeskoler kan være en god idé, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg.

 • Nyheder 11. september 2018

  Bondo om regeringens folkeskoleudspil

  Regeringen har i dag fremlagt et forslag til justering af folkeskoleloven. Hør formandens reaktion på initiativerne her.

 • Pressemeddelelser 30. august 2018

  Bondo om finanslovsudspil: Folkeskolen lider af underfinansiering

  Flere forældre vælger folkeskolen fra, og det skyldes især, at den er massivt underfinansieret. Derfor undrer det lærerformand Anders Bondo Christensen, at folkeskolen forbigås i regeringens finanslovsudspil.

 • Nyheder 30. august 2018

  Bondo: Skolen bør have central plads i finansloven

  Der er al mulig grund til at tale folkeskolens betydning op, men det kan ikke erstatte det politiske ansvar for, at skolen kan lykkes med sin opgave. Det skriver formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Politiken.

 • Nyheder 29. august 2018

  Bondo har Ny Start og folketingsvalget øverst på programmet

  Formanden for Danmarks Lærerforening vil kæmpe for at holde folkeskolen i fokus op til folketingsvalget. Det fortæller Anders Bondo i et interview med Altinget.

 • Nyheder 03. juli 2018

  Sommerhilsen fra Anders Bondo Christensen

  Formanden sender en hilsen til medlemmerne og reflekterer over skoleåret, der er gået, og det arbejde, der venter foreningen efter sommerferien.

 • Nyheder 25. juni 2018

  Straf fører ikke til bedre praksis på skolerne

  Skal vi skabe bedre resultater for børn i udsatte områder - og ikke blot øge bureaukratiet - skal vi fokusere på at løfte eleverne og familierne i stedet for at straffe dem. Det skriver lærerformand Anders Bondo Christensen og skoleledernes Claus Hjortdal i et fælles debatindlæg.

 • Pressemeddelelser 12. juni 2018

  Bondo: Kollektive aftaler sikrer velfærden

  Ledelseskommissionen er kommet med 28 anbefalinger til en mere effektiv og borgerorienteret offentlig sektor. Men kommissionen glemmer, at det er medarbejderne, der skal skabe velfærden, mener DLF-formand Anders Bondo Christensen.

 
1 2 3 4 5 ... 13
Næste ›