Nyhedsoversigt

 • Nyheder 07. februar 2019

  Debat: Folketingsvalg – vælg folkeskolen!

  Danmarks Lærerforenings store ønske til en ny regering er, at de vil sætte fokus på folkeskolen og støtte op om det vigtige "Ny Start"-samarbejde, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Altinget i dag.

 • Pressemeddelelser 30. januar 2019

  DLF: Folkeskoleforlig kan bane vejen for mere kvalitet i undervisningen

  DLF hilser den netop indgåede aftale på folkeskoleområdet velkommen. Brugt rigtigt kan aftalen blive et skridt i retning mod mere kvalitet i undervisningen.

 • Nyheder 25. januar 2019

  Debat: Lad skolerne selv styre kontakten med forældrene

  Det er vigtigt, at det ikke er systemerne, der bestemmer, hvad vi skal i skolerne, men at de enkelte skoler har mulighed for at træffe deres egne beslutninger. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i en række aviser i dag.

 • Nyheder 22. januar 2019

  Debat: En valgkamp om visioner

  Den kommende valgkamp skal handle om at løse udfordringer og skabe et bedre samfund, ikke om politiske slagord eller statsministerkandidater. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg.

 • Pressemeddelelser 15. januar 2019

  Bondo: Danske lærere skal have den bedst mulige uddannelse

  Vi skal være ambitiøse i forhold til uddannelsen af de lærere, der er helt afgørende for en god skole, siger Anders Bondo efter ny evaluering af læreruddannelsen.

 • Nyheder 11. januar 2019

  Debat: Sammenhold er vores DNA

  Fællesskabet i fagbevælsen er centralt, hvis man skal finde fælles løsninger ved OK21. Det skriver de offentlige fagforbund i et debatindlæg.

 • Nyheder 20. december 2018

  Danmarks Lærerforening henter millioner i løntjek til medlemmerne

  DLF har hentet 2.3 millioner til medlemmerne i årets 'Er du OK'-løntjek.

 • Pressemeddelelser 29. november 2018

  Danmarks Lærerforening og Erik Schmidt har vundet i Østre Landsret

  Landsretten fastslår, at Odense Kommunes advarsel var uberettiget, og at Erik Schmidts opførsel var berettiget i den givne situation. ”En sejr for ytringsfriheden,” siger Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 29. november 2018

  Debat: Nej tak til voksende tavshedskultur i den offentlige sektor

  Vigtig indsigt fra engagerede medarbejdere risikerer at gå tabt, hvis offentlige ansatte presses til tavshed. Sådan lyder budskabet fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, og formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen i et fælles debatindlæg i Fyns Amt Avis i dag.

 • Nyheder 13. november 2018

  Bondo: Sådan bør Christiansborg hjælpe folkeskolen

  Ændringer i folkeskoleloven skal funderes på den viden, vi har fra forskningen og de fagprofessionelle, skriver Anders Bondo i et debatindlæg.

 
1 2 3 4 5 ... 15
Næste ›