Nyhedsoversigt

 • Nyheder 03. januar 2018

  Jeanette Sjøberg indtræder i forretningsudvalget

  51-årige Jeanette Sjøberg er nyt medlem af DLF's forretningsudvalg og erstatter Bjørn Hansen som formand for undervisningsudvalget.

 • Nyheder 14. december 2015

  Debat: Hjælp motorisk svage børn

  Vi håber, at flere kommuner vil følge Roskildes eksempel. Det vil betyde både mere ro, bedre sociale relationer og ikke mindst bedre indlæring, lyder det i et debatindlæg fra Danmarks Lærerforening og Danske Fysioterapeuter.

 • Nyheder 11. september 2015

  Det skete på dag 2 og 3 på kongressen

  Kongres 2015 er nu slut. Hjælp til flygtningebørn, undersøgelse af folkeskolens økonomi, besøg af "Folkeskolen - Forfra"-lærere og genvalg af formand og næstformand var nogle af de ting, der var på programmet på kongressens anden- og tredjedag. Få overblikket her.

 • Nyheder 09. september 2015

  Det skete på kongressen – dag 1

  Formandens beretning, besøg fra international anerkendt finsk skoleforsker, gæsteindlæg fra undervisningsministeren og vedtægtsændring om antallet af hovedstyrelsesmedlemmer. Det var nogle af de højdepunkter, som kongressens første dag bød på. Få overblikket her.

 • Nyheder 08. september 2015

  DLF live-streamer fra kongressen

  Når Danmarks Lærerforenings kongres skydes i gang, kan alle nysgerrige følge med via et link hjemmefra. Foreningen live-streamer nemlig fra dele af kongressen – blandt andet fra formandens mundtlige beretning.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 28. april 2015

  Lærere: Inklusions-elever bliver svigtet

  En ny rapport fra SFI viser, at kun 4 ud af 10 inkluderede elever modtager støtte i normal-undervisningen, skriver Dagbladet Politiken. Et meget alvorligt svigt, lyder det fra Danmarks Lærerforening, som kraftigt opfordrer politikerne på Christiansborg til at tilføre skolerne de nødvendige ressourcer til inklusion, så eleverne kan få den hjælp, de har brug for.

 • Nyheder 30. marts 2015

  Bondo blogger fra internationalt skole-topmøde

  Søndag-mandag deltager DLF-formand Anders Bondo Christensen og undervisningsminister Christine Antorini (S) i et topmøde, hvor de skal hente erfaringer fra kolleger fra lande med toppræsterende skoler. De blogger fra topmødet på folkeskolen.dk. Læs det første fra lærernes formand her.

 • Nyheder 05. februar 2015

  Kronik: Lær af Finland - Ikke Sverige

  Skolen skal udvikles på baggrund af viden, lyder budskabet fra Anders Bondo Christensen i denne kronik, som er bragt i Berlingske Tidende torsdag d. 5. februar.

 • Nyheder 27. januar 2015

  Kronik: Alle vinder ved en fælles overenskomst

  Vi skal værne om den danske model. For alle parter vinder ved en fælles overenskomst. Budskabet kommer fra 27 faglige organisationer – herunder Danmarks Lærerforening – i denne kronik bragt i Jyllands-Posten d. 26. januar 2015.

 • Nyheder 05. januar 2015

  Debat: Det drejer sig om elevernes undervisning

  Debatindlæg af lærernes formand Anders Bondo Christensen, som er bragt i Berlingske Tidende d. 2. januar 2015.

 
1 2 3 4 5 ... 16
Næste ›