Nyhedsoversigt

 • Nyheder 15. oktober 2015

  FTF OG LO: Nu har vi chancen for et nyt dagpengesystem

  Et nyt og mere moderne dagpengesystem skal skabe bedre tryghed for lønmodtagerne. Det skriver de tre hovedorganisations-formænd for henholdsvis LO, FTF og Akademikerne i et fælles debatindlæg, som torsdag er bragt i Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 08. oktober 2015

  Fagforbund kræver bedre finansiering af dagpengeområdet

  Det er helt afgørende, at der bliver afsat flere penge til dagpengeområdet, mener man hos både BUPL og Danmarks Lærerforening. Politikerne bliver nødt til at stå ved deres løfter fra folketingsvalget, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 10. august 2015

  Lærermangel: Skoler har svært ved at rekruttere lærere

  Et markant fald i antallet af ansøgere har betydet, at flere skolerne i Syd- og Sønderjylland har svært ved at rekruttere uddannede og kvalificerede lærere til ledige lærerstillinger.

 • Nyheder 15. april 2015

  FTF og LO lancerer 9 principper for nyt dagpengesystem

  Forringelserne af dagpengesystemet har sat den danske flexicurity-model under pres og kastet alt for mange ud i økonomisk usikkerhed. Det mener LO og FTF, der derfor melder sig på banen med ni principper, som den kommende regering bør basere forhandlingerne om et nyt dagpengesystem på.

 • Nyheder 03. februar 2015

  A-kasse: Flere lærere siger op uden at have nyt job

  18 procent flere lærere og undervisere sagde i 2014 deres job op uden at have et nyt, viser ny undersøgelse fra Lærernes a-kasse.

 • Nyheder 18. juni 2014

  DLF: Ledige bliver fortsat kastet rundt mellem to systemer

  Aftale mellem Regeringen og V om beskæftigelsesreform: Forligspartierne kunne have udnyttet det store detailkendskab, som a-kasserne har til netop deres grupper af ledige. Men valgte i stedet at bevare et centraliseret system baseret på kontrol. Uhensigtsmæssigt for beskæftigelsesindsatsen og den enkelte ledige, mener Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 27. maj 2014

  Flere lærere kommer i job

  De seneste to år er lærerledigheden faldet med godt 37 procent, viser nye tal fra Lærernes a-kasse.

 • Nyheder 04. april 2014

  Kampagne: Stop loven der fratager unge det frie valg

  Ny kampagne fra Lærernes a-kasse skal bidrage til, at ledige under 30 år fortsat frit kan vælge a-kassen som sparringspartner.

 • Nyheder 18. februar 2014

  Jobrotation gavner ledige lærere mest

  En ny undersøgelse fra Lærernes a-kasse viser, at de ledige lærere, der har været i en jobindsats i 2013, får størst udbytte af jobrotation. Undervisningsområdet er ifølge Arbejdsmarkedsstyrelsen ellers det område, hvor der er flest offentlige løntilskudsstillinger.

 • Nyheder 13. maj 2013

  DLF støtter kampen mod dagpengeforringelser

  KAMPAGNE: 30.000 arbejdsløse risikerer at miste deres dagpenge i 2013, hvilket kan have store økonomiske konsekvenser for de ledige. DLF opfordrer sammen med en række andre fagforbund Folketinget til at forlænge dagpengeretten.