Nyhedsoversigt

 • Nyheder 15. oktober 2015

  FTF OG LO: Nu har vi chancen for et nyt dagpengesystem

  Et nyt og mere moderne dagpengesystem skal skabe bedre tryghed for lønmodtagerne. Det skriver de tre hovedorganisations-formænd for henholdsvis LO, FTF og Akademikerne i et fælles debatindlæg, som torsdag er bragt i Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 08. oktober 2015

  Fagforbund kræver bedre finansiering af dagpengeområdet

  Det er helt afgørende, at der bliver afsat flere penge til dagpengeområdet, mener man hos både BUPL og Danmarks Lærerforening. Politikerne bliver nødt til at stå ved deres løfter fra folketingsvalget, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 22. september 2015

  Lærernes a-kasse: Få hurtig feedback på ansøgning og CV

  Skal jobansøgningen snart sendes afsted, og har du brug for kvalificeret sparring? Lærernes a-kasse tilbyder nu en 24-timers feedback-ordning til alle medlemmer af a-kassen.

 • Nyheder 03. februar 2015

  A-kasse: Flere lærere siger op uden at have nyt job

  18 procent flere lærere og undervisere sagde i 2014 deres job op uden at have et nyt, viser ny undersøgelse fra Lærernes a-kasse.

 • Nyheder 06. oktober 2014

  Få ny inspiration til FOREDRAGET 2014

  Lærernes a-kasse tilbyder i oktober og november en række spændende gratis foredrag i landets fem største byer. Hør blandt andet prisvindende fotograf Jan Grarup og forfatter Morten Sabroe fortælle om deres arbejdsliv.

 • Nyheder 18. juni 2014

  DLF: Ledige bliver fortsat kastet rundt mellem to systemer

  Aftale mellem Regeringen og V om beskæftigelsesreform: Forligspartierne kunne have udnyttet det store detailkendskab, som a-kasserne har til netop deres grupper af ledige. Men valgte i stedet at bevare et centraliseret system baseret på kontrol. Uhensigtsmæssigt for beskæftigelsesindsatsen og den enkelte ledige, mener Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 04. april 2014

  Kampagne: Stop loven der fratager unge det frie valg

  Ny kampagne fra Lærernes a-kasse skal bidrage til, at ledige under 30 år fortsat frit kan vælge a-kassen som sparringspartner.

 • Nyheder 25. februar 2014

  Kronik: Specialisten får bedre service i a-kassen

  Lad de unge ledige blive i a-kassen, lyder tre a-kassers fælles opråb i dagens Jyllands-Posten. Læs Kronikken skrevet af formændene for henholdsvis Lærernes a-kasse, Danske Sundhedsorganisationers a-kasse samt BUPL-A.

 • Nyheder 18. februar 2014

  Jobrotation gavner ledige lærere mest

  En ny undersøgelse fra Lærernes a-kasse viser, at de ledige lærere, der har været i en jobindsats i 2013, får størst udbytte af jobrotation. Undervisningsområdet er ifølge Arbejdsmarkedsstyrelsen ellers det område, hvor der er flest offentlige løntilskudsstillinger.

 • Nyheder 08. maj 2013

  Snart sidste frist for konfliktlån

  Du kan stadig nå at ansøge om konfliktlån. Din ansøgning skal være foreningen i hænde senest mandag d. 13. maj. Læs her, hvordan du gør.

Abonnér på

Nyheder fra DLF