Nyhedsoversigt

 • Nyheder 27. april 2016

  Erik Schmidt vinder retten til at gå i retten

  Var det i orden, da Odense Kommune valgte at tildele lærer Erik Schmidt en skriftlig advarsel begrundet med uacceptabel negativ adfærd? Det har læreren efter længere tids juridisk tovtrækkeri fået lov til at få prøvet ved retten. Det skriver Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder 04. april 2016

  Årsrapport fra Lærernes Pension er på gaden

  Et samlet afkast på lige over 2 procent efter et meget turbulent år - og en rigtig fin depotrente til lærerne i år. Årsrapporten for 2015 er godkendt, skriver lppension.dk. Formanden giver den et par ord med på vejen.

 • Nyheder 18. december 2015

  DLF indfører kontingent-rabat for nye medlemmer

  Danmarks Lærerforening har besluttet at indføre et startmedlemsskab og en frit-lejde-periode i forhold til karensreglerne. Læs mere om rabatordningen for nye medlemmer.

 • Nyheder 09. december 2015

  Medlemskonference: Lærernes og folkeskolens omdømme

  Træk en weekend ud af kalenderen i foråret 2016 sammen med dine kolleger - og få ny inspiration til at gøre en forskel på din arbejdsplads. Se her, hvordan du tilmelder dig én af tre gratis-medlemskonferencer.

 • Nyheder 03. december 2015

  AP-møller-bevilling: Derfor faldt fag-kurserne på et tørt sted.

  Der har været stor medlemsinteresse for kurserne og positive tilbagemeldinger fra deltagerne – med andre ord en succes. Danmarks Lærerforening overvejer at ansøge A.P. Møller fonden om midler til en ny kursusrække.

 • Nyheder 01. december 2015

  Valgresultat: Sådan ser den nye hovedstyrelse ud

  Danmarks Lærerforening har nu en ny hovedstyrelse. Foran ligger det vigtige arbejde for gode arbejdsvilkår for vores medlemmer til gavn for kvaliteten i undervisningen - og for en stærk lærerprofession, lyder det fra DLF-næstformand Dorte Lange.

 • Nyheder 25. november 2015

  Du kan stadig nå at stemme til hovedstyrelsesvalget

  Om mindre end en uge bliver det afgjort, hvilke kandidater der bliver valgt ind i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Hvis du endnu ikke har afgivet din stemme, så kan du gøre det direkte her.

 • Nyheder 18. november 2015

  23 kandidater + en pensionist stiller op til hovedstyrelsen

  Hvem får en plads ved hovedstyrelsesbordet i Danmarks Lærerforening? Det skal medlemmer af Danmarks Lærerforening afgøre, når de fra i morgen torsdag kan sætte deres stemmer på 23 kandidater, som har valgt at stille op.

 • Nyheder 16. november 2015

  Undersøgelse: DLF har de næstmest loyale medlemmer

  Danmarks Lærerforening er i top tre, når det kommer til fagforeninger, som evner at skabe størst værdi for deres medlemmer. Det samme gælder medlems-loyaliteten, hvor foreningen indtager en andenplads, viser en ny undersøgelse fra analysebureauet Voxmeter.

 • Nyheder 15. oktober 2015

  FTF OG LO: Nu har vi chancen for et nyt dagpengesystem

  Et nyt og mere moderne dagpengesystem skal skabe bedre tryghed for lønmodtagerne. Det skriver de tre hovedorganisations-formænd for henholdsvis LO, FTF og Akademikerne i et fælles debatindlæg, som torsdag er bragt i Dagbladet Politiken.