Nyhedsoversigt

 • Nyheder 27. marts 2020

  Covid19: Aftale på plads om offentligt ansattes arbejdsvilkår

  Regeringen og det offentlige arbejdsmarkeds parter er enige om aftale for de offentligt ansattes rettigheder i hjemsendelsesperioden grundet coronaudbruddet.

 • Nyheder 25. marts 2020

  Opdateret: Aflysning af alle fysiske arrangementer

  Alle arrangementer med fysisk mødedeltagelse er aflyst eller udskudt frem til og med 13. april pga. coronakrisen. Dog holdes visse møder digitalt. TR-uddannelsen aflyses frem til 1. maj. Vi holder mødedeltagere opdateret i takt med udviklingen.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 21. marts 2020

  Offentlige fagforeninger står sammen i kampen mod Covid19

  Få lande har så gode forudsætninger for at overkomme Covid19-pandemiens store udfordringer som Danmark. Det skyldes ikke mindst den danske model, lyder det fra DLF og BUPL.

 • Nyheder 20. marts 2020

  Støtteerklæring til det danske sundhedspersonale

  Danmarks Lærerforening udtrykker sin respekt og anerkendelse for den store indsats, som ansatte i sundheds- og plejesektoren udøver i disse dage og uger.

 • Pressemeddelelser 21. februar 2020

  Bredt samarbejde skal forme fremtidens evaluering af folkeskoleelever

  Forligspartierne bag folkeskoleforliget har netop meldt ud, at de omdiskuterede nationale test, som vi kender dem i dag, skal afskaffes.

 • Nyheder 19. februar 2020

  Topaktører: Opgør med budgetloven kan give milliarder til velfærd

  Budgetloven forhindrer udviklingen i dansk velfærd, og det er tid til at gøre op med den. Det skriver en række aktører fra kommuner, regioner og faglige organisationer i et debatindlæg.

 • Nyheder 10. februar 2020

  Ledig lejlighed i København

  Lejligheden Todesgade 2, 5. tv., 2200 København N, bliver ledig til overtagelse pr. 1. marts 2020.

 • Pressemeddelelser 06. februar 2020

  DLF: Vi skal finde et bedre redskab end de nationale test

  Evalueringen af de nationale test viser, at testene i deres nuværende form er så usikre, at rådgivningsgruppen bag evalueringen anbefaler, at man stopper med at bruge dem. Danmarks Lærerforening bakker op om denne anbefaling.

 • Nyheder / Orientering og rådgivning 17. januar 2020

  Ledig lejlighed i København

  Lejligheden Todesgade 2, 2. tv., 2200 København N, bliver ledig til overtagelse pr. 1. februar 2020. Lejemålet kan søges af medlemmer af DLF.

 • Nyheder 13. januar 2020

  Kronik: Her er pengene, der skal løfte velfærden

  Den velfærdsmodel, vi kender, vil være fortid, hvis ikke vi finder pengene til daginstitutioner, skoler, uddannelser, sundhed, socialt udsatte og ældreforsorg. Men pengene er der. Det skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen sammen med en række andre formænd i en kronik i Politiken.

 
1 2 3 4 5 ... 35
Næste ›