Nyhedsoversigt

 • Nyheder 08. juni 2017

  Statens topforhandler varsler opgør med Finansministeriet

  Chefforhandler Flemming Vinther, formand for Centralorganisationens Fællesudvalg, løftede onsdag sløret for det, han kalder et opgør med den finansministerielle logik.

 • Nyheder 17. marts 2016

  Færre undervisningstimer til lærerne i Rudersdal

  I Rudersdal har lærerne og kommunen indgået en aftale om arbejdstiden, som formelt gælder frem til 2018. Ifølge Fagbladet Folkeskolen er der med aftalen sikret, at lærerne på kommunens skoler skal undervise 20 timer mindre årligt.

 • Nyheder 05. marts 2015

  Stem her: Urafstemning om OK15 er åben

  Urafstemningen foregår elektronisk og vil være tilgængelig indtil mandag 16. marts kl. 16. Læs her, hvordan du afgiver din stemme for henholdsvis det kommunale, regionale og statslige område.

 • Nyheder 12. december 2014

  DLF vinder sag i Højesteret: Lærere ER ansat af kommunen

  Når en lærer overflyttes til en anden skole i samme kommune – hvad enten det er tvunget eller efter eget ønske – er læreren fortsat ansat i samme stilling. Det betyder, at medarbejderen bevarer sin ansættelsesanciennitet. Det er resultatet af højesteretsdom, hvor Danmarks Lærerforening har fået medhold.

 • Nyheder 21. november 2014

  Medlemsnyt: Vær opmærksom på din skat i 2015

  Hvis du var omfattet af lockouten i 2013, bør du være ekstra opmærksom på din forskudsregistrering for 2015.

 • Nyheder 14. november 2014

  Debat: KL bagatelliserer alvorlige problemer

  Gordon Ørskov Madsen, formand for Overenskomstudvalget i Danmarks Lærerforening, sender en klar opfordring til KL om at tage ansvar for folkeskolens aktuelle udfordringer. Læs hele debatindlægget bragt i Ekstra Bladet 14. november 2014.

 • Nyheder 31. marts 2014

  Thisted-tilstande

  En artikel i Jyllands-Posten i dag beskriver, hvordan forældre i Thisted må tage fri, hvis de vil tale med lærerne. Børne- og Familieforvaltningen i Thisted har meddelt forældrene, at der ikke er råd til at have samme fleksibilitet i lærernes arbejde som tidligere. Forvaltningen skal nemlig betale overarbejde, hvis lærerne arbejder uden for normal arbejdstid, og det er der ikke råd til.

 • Nyheder 26. september 2013

  DLF om Aarhusaftalen: Et gennembrud

  Aftalen er den første efter regeringsindgrebet i forsommeren. Og den er i det mindste bedre end Lov 409, mener Danmarks Lærerforening

 • Nyheder 01. juni 2013

  Borgmester til JP: Jeg vil ikke udelukke en lokal aftale

  KL’s chefforhandler Michael Ziegler har sendt et brev til landets 98 borgmestre, hvor han fraråder dem at lave lokale aftaler med lærerne om arbejdstid. Men ifølge Jyllands-Posten vil borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard (S) ikke nødvendigvis følge Michael Zieglers råd.

 • Nyheder 03. maj 2013

  DLF: Risiko for endnu et lovindgreb i arbejdsgivers favør

  Endnu en gang vil regeringen gribe ind i en igangværende konflikt. Denne gang står lægerne for skud. Scenariet ligner til forveksling det forhandlingsforløb, som lærerne lige har gennemgået, hvor resultatet af overenskomstforhandlingerne nærmest er fastlagt fra starten og ender i et politisk dikteret resultat, som ensidigt er i arbejdsgivernes favør.

 
1 2 3 4 5 ... 6
Næste ›