Nyhedsoversigt

 • Nyheder 05. august 2016

  Velkommen til et nyt skoleår

  Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen, har i dag sendt en hilsen til alle lærere sammen med undervisningsminister Ellen Trane Nørby og skoleledernes formand Claus Hjortdal.

 • Nyheder 09. juli 2014

  Debat: Vi vil ikke lukke øjnene for skolens udfordringer

  Vi bliver nødt til at få fokus på skolernes mulighed for at løfte den opgave, som politikerne har givet skolen. Det skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

 • Nyheder 31. marts 2014

  Thisted-tilstande

  En artikel i Jyllands-Posten i dag beskriver, hvordan forældre i Thisted må tage fri, hvis de vil tale med lærerne. Børne- og Familieforvaltningen i Thisted har meddelt forældrene, at der ikke er råd til at have samme fleksibilitet i lærernes arbejde som tidligere. Forvaltningen skal nemlig betale overarbejde, hvis lærerne arbejder uden for normal arbejdstid, og det er der ikke råd til.

 • Nyheder 27. marts 2014

  Skolelederne har fået ny formand

  Claus Hjortdal blev den 27. marts 2014 valgt som ny formand på Skolelederforeningens repræsentantskabsmøde i København.

 • Nyheder 03. marts 2014

  Antorini i samråd om "brutal" inklusion

  Liberal Alliance og Venstre hiver ifølge Berlingske Tidende undervisningsministeren i samråd om inklusion – med opbakning fra De Konservative. Partierne mener, at den igangværende inklusionsproces er gået alt for stærkt.

 • Nyheder 21. oktober 2013

  Regeringens fleksuddannelse giver ingen kompetencer

  Oppositionspartierne mener, at planerne er uambitiøse og ikke reelt bidrager med nye muligheder for svage unge.

 • Nyheder 05. august 2013

  Hver tredje skoleleder er ikke klar til den nye folkeskole

  Hver tredje skoleleder føler sig ikke godt nok klædt på til at løfte den store opgave med skolereform og lærernes nye arbejdstidsregler. Det viser en rundspørge foretaget af Ugebrevet Mandag Morgen.

 • Nyheder 14. juni 2013

  Bondo om reformen: Lad os bruge midlerne rigtigt

  Lærernes formand Anders Bondo Christensen håber, at politikerne bruger tiden frem mod næste valg på at gentænke skoleaftalen og vurdere, hvordan midlerne bliver brugt mest hensigtsmæssigt.

 • Nyheder 14. juni 2013

  Inklusion er blevet en spareøvelse i kommunerne

  Pengene er ikke fulgt med specialundervisningseleverne over i almenskolen. Det viser tal fra en helt ny undersøgelse. Både udgifterne til specialundervisning og til normalundervisning er faldet det seneste år. I DLF bekræfter tallene den frygt, som foreningen har haft et stykke tid.

 • Nyheder 04. juni 2013

  DLF: Lav en abonnementsordning for specialundervisning

  Efter DR1 dokumentaren om ”Pigen, der ikke vil dø” opfordrer Danmarks Lærerforening nu regeringen til at ændre på finansieringen for de specialiserede undervisningstilbud.

 
1 2 3 4 5 ... 19
Næste ›