Nyhedsoversigt

 • Nyheder 02. november 2016

  Åbent brev til ministeren: Stop besparelser på uddannelsesområdet

  DLF-formand Anders Bondo Christensen har sammen med formændene for BUPL og Dansk Sygeplejeråd i dag sendt et brev til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs om de varslede besparelser på professionshøjskolerne.

 • Nyheder 20. april 2016

  DLF: Pas på ernærings-bachelorers mulighed for at undervise

  De studerendes muligheder for at få arbejde risikerer at blive snævret voldsomt ind, lyder det fra DLF-konsulent Ulla Maria Mortensen i forbindelse med en ny revision af uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed. Det skriver Fagbladet Folkeskolen

 • Nyheder 28. januar 2016

  Konference: Bliv klogere på evalueringskultur og feedback

  Konferencen - som er gratis for medlemmer - bliver afholdt i et samarbejde mellem DUS og Undervisningsministeriet. Tilmeldingsfrist d. 2. februar 2016.

 • Nyheder 18. december 2015

  DLF indfører kontingent-rabat for nye medlemmer

  Danmarks Lærerforening har besluttet at indføre et startmedlemsskab og en frit-lejde-periode i forhold til karensreglerne. Læs mere om rabatordningen for nye medlemmer.

 • Nyheder 21. oktober 2013

  Regeringens fleksuddannelse giver ingen kompetencer

  Oppositionspartierne mener, at planerne er uambitiøse og ikke reelt bidrager med nye muligheder for svage unge.

 • Nyheder 30. juli 2013

  Læreruddannelserne tiltrækker færre unge

  Årets rekordoptag gælder ikke på læreruddannelserne, der har mistet mange ansøgere sammenlignet med sidste år. Markant flere har dog studiet som førsteprioritet og karaktergennemsnittet er stigende.

 • Nyheder 13. marts 2013

  Bland jer udenom OK-forhandlinger

  Flere fagforeningsformænd angriber nu regeringen for at skade den danske model.

 • Nyheder 01. januar 2013

  Trepartsforhandlinger om lærernes efteruddannelse

  Pressemeddelelse: Danmarks Lærerforening efterlyser en langt større ambition i folkeskolereformen i forhold til efteruddannelse af lærerne. Og foreningen lægger op til tre-partsdrøftelser om udfordringen.

 • Nyheder 01. juni 2012

  Forspildt chance for at løfte læreruddannelsen

  Politikerne har desværre haft mere øje for professionshøjskolernes ønsker end for kvaliteten i læreruddannelsen, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen. Danmarks Lærerforening vil fortsætte arbejdet for en femårig læreruddannelse.

 • Nyheder 26. april 2012

  Færre kvote 2-ansøgninger til læreruddannelsen

  Massive stillingsnedlæggelser og KLs kampagne mod lærernes arbejdstid bærer en væsentlig del af forklaringen på, hvorfor færre unge søger ind på læreruddannelsen via kvote to, mener Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening.