Nyhedsoversigt

 • Nyheder 18. december 2015

  DLF indfører kontingent-rabat for nye medlemmer

  Danmarks Lærerforening har besluttet at indføre et startmedlemsskab og en frit-lejde-periode i forhold til karensreglerne. Læs mere om rabatordningen for nye medlemmer.

 • Nyheder 08. oktober 2015

  Fagforbund kræver bedre finansiering af dagpengeområdet

  Det er helt afgørende, at der bliver afsat flere penge til dagpengeområdet, mener man hos både BUPL og Danmarks Lærerforening. Politikerne bliver nødt til at stå ved deres løfter fra folketingsvalget, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 22. september 2015

  Lærernes a-kasse: Få hurtig feedback på ansøgning og CV

  Skal jobansøgningen snart sendes afsted, og har du brug for kvalificeret sparring? Lærernes a-kasse tilbyder nu en 24-timers feedback-ordning til alle medlemmer af a-kassen.

 • Nyheder 12. maj 2015

  Informations-kampagne: Bliv aktiv i Danmarks Lærerforening

  De er tillidsvalgte, de brænder for lærerarbejdet, og de vil gøre en forskel. Mød Stinne, Kim, Ida og Dorte, som alle er aktive tillidsfolk i Danmarks Lærerforening. Og bliv klogere på, hvad det vil sige at have en tillidspost i foreningen.

 • Nyheder 15. april 2015

  FTF og LO lancerer 9 principper for nyt dagpengesystem

  Forringelserne af dagpengesystemet har sat den danske flexicurity-model under pres og kastet alt for mange ud i økonomisk usikkerhed. Det mener LO og FTF, der derfor melder sig på banen med ni principper, som den kommende regering bør basere forhandlingerne om et nyt dagpengesystem på.

 • Nyheder 04. april 2014

  Kampagne: Stop loven der fratager unge det frie valg

  Ny kampagne fra Lærernes a-kasse skal bidrage til, at ledige under 30 år fortsat frit kan vælge a-kassen som sparringspartner.

 • Nyheder 24. februar 2014

  DR-tema: Foregangs-kommune har massive problemer med inklusion

  Vordingborg Kommune er tidligere blevet fremhævet som glanseksempel på, hvordan inklusions-processen kan gribes an. Nu viser en ny rapport fra Undervisningsministeriet, at glansbilledet krakelerer. Arbejdsmiljørepræsentant på Svend Gønge-Skolen bekræfter store problemer – ressourcerne er ikke fulgt med.

 • Nyheder 18. februar 2014

  Jobrotation gavner ledige lærere mest

  En ny undersøgelse fra Lærernes a-kasse viser, at de ledige lærere, der har været i en jobindsats i 2013, får størst udbytte af jobrotation. Undervisningsområdet er ifølge Arbejdsmarkedsstyrelsen ellers det område, hvor der er flest offentlige løntilskudsstillinger.

 • Nyheder 17. oktober 2013

  Kom med til foredrag

  Lærernes a-kasse tilbyder nu en række spændende foredrag. Det er foredragsholdere, som på hver deres måde inspirerer, udvider horisonter og åbner nye verdener for tilhørerene.

 • Nyheder 18. juli 2013

  Rundspørge: Hver anden lærer overvejer at droppe lærerfaget

  Samtidig med at færre søger ind på læreruddannelsen, overvejer næsten halvdelen af lærerne at droppe lærerfaget, viser en ny rundspørge fra DR.