Nyhedsoversigt

 • Nyheder 08. oktober 2015

  Fagforbund kræver bedre finansiering af dagpengeområdet

  Det er helt afgørende, at der bliver afsat flere penge til dagpengeområdet, mener man hos både BUPL og Danmarks Lærerforening. Politikerne bliver nødt til at stå ved deres løfter fra folketingsvalget, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 22. september 2015

  Lærernes a-kasse: Få hurtig feedback på ansøgning og CV

  Skal jobansøgningen snart sendes afsted, og har du brug for kvalificeret sparring? Lærernes a-kasse tilbyder nu en 24-timers feedback-ordning til alle medlemmer af a-kassen.

 • Nyheder 15. april 2015

  FTF og LO lancerer 9 principper for nyt dagpengesystem

  Forringelserne af dagpengesystemet har sat den danske flexicurity-model under pres og kastet alt for mange ud i økonomisk usikkerhed. Det mener LO og FTF, der derfor melder sig på banen med ni principper, som den kommende regering bør basere forhandlingerne om et nyt dagpengesystem på.

 • Nyheder 18. juni 2014

  DLF: Ledige bliver fortsat kastet rundt mellem to systemer

  Aftale mellem Regeringen og V om beskæftigelsesreform: Forligspartierne kunne have udnyttet det store detailkendskab, som a-kasserne har til netop deres grupper af ledige. Men valgte i stedet at bevare et centraliseret system baseret på kontrol. Uhensigtsmæssigt for beskæftigelsesindsatsen og den enkelte ledige, mener Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 04. april 2014

  Kampagne: Stop loven der fratager unge det frie valg

  Ny kampagne fra Lærernes a-kasse skal bidrage til, at ledige under 30 år fortsat frit kan vælge a-kassen som sparringspartner.

 • Nyheder 25. februar 2014

  Kronik: Specialisten får bedre service i a-kassen

  Lad de unge ledige blive i a-kassen, lyder tre a-kassers fælles opråb i dagens Jyllands-Posten. Læs Kronikken skrevet af formændene for henholdsvis Lærernes a-kasse, Danske Sundhedsorganisationers a-kasse samt BUPL-A.

 • Nyheder 18. februar 2014

  Jobrotation gavner ledige lærere mest

  En ny undersøgelse fra Lærernes a-kasse viser, at de ledige lærere, der har været i en jobindsats i 2013, får størst udbytte af jobrotation. Undervisningsområdet er ifølge Arbejdsmarkedsstyrelsen ellers det område, hvor der er flest offentlige løntilskudsstillinger.

 • Nyheder 17. oktober 2013

  Kom med til foredrag

  Lærernes a-kasse tilbyder nu en række spændende foredrag. Det er foredragsholdere, som på hver deres måde inspirerer, udvider horisonter og åbner nye verdener for tilhørerene.

 • Nyheder 26. juni 2013

  OECD-tal giver et vrangbillede af virkeligheden

  Danske lærere underviser væsentlig mindre end deres kollegaer i udlandet, lyder det i ny rapport, som blev præsenteret af OECD i går. Men tallene kan ikke sammenlignes, lyder det fra DLF.

 • Nyheder 01. juni 2013

  Borgmester til JP: Jeg vil ikke udelukke en lokal aftale

  KL’s chefforhandler Michael Ziegler har sendt et brev til landets 98 borgmestre, hvor han fraråder dem at lave lokale aftaler med lærerne om arbejdstid. Men ifølge Jyllands-Posten vil borgmester i Aarhus Kommune Jacob Bundsgaard (S) ikke nødvendigvis følge Michael Zieglers råd.