Nyhedsoversigt

 • Nyheder 04. november 2016

  Få gratis hjælp til det psykiske arbejdsmiljø

  Har I problemer med det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads? Så har I nu mulighed for at gøre brug af tilbuddet om gratis hjælp til kommunale og regionale arbejdspladser

 • Nyheder 16. august 2016

  Problemer med psykisk arbejdsmiljø? Få gratis hjælp af konsulent

  Nu er det igen muligt at søge om hjælp til problemer med det psykiske arbejdsmiljø på kommunale arbejdspladser.

 • Nyheder 13. april 2016

  Få hjælp til det psykiske arbejdsmiljø: Book en konsulent gratis

  Et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt for, at vi kan løse den kommunale velfærdsopgave, lyder det fra KL og Forhandlingsfællesskabet, som netop har sat skub i et samarbejde for at styrke indsatsen. Det inkluderer blandt andet muligheden for at booke en arbejdsmiljøkonsulent – helt gratis.

 • Nyheder 11. januar 2016

  DA og KL skaber nye myter om psykisk arbejdsmiljø

  Dårligt psykisk arbejdsmiljø koster arbejdsgivere og samfundet milliarder af kroner hvert år i udgifter til sygefravær, tabt produktion mv. Lad os sammen løse problemet i stedet for at negligere alvoren og fralægge os ansvaret. Det skriver de to formænd for henholdsvis FTF og Forhandlingsfællesskabet i et debatindlæg bragt i Jyllands-Posten.

 • Nyheder 16. december 2015

  Nu får det psykiske arbejdsmiljø et fælles SPARK

  Fra foråret 2016 går projekt SPARK (Samarbejde om Psykisk Arbejdsmiljø i Kommunerne) i gang. Indsatsen er aftalt i den seneste overenskomst, og målet er at øge trivslen på de kommunale arbejdspladser.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 17. november 2015

  Rapporter dokumenterer mangel på lærere og for lidt tid til forberedelse

  Pressemeddelelse: Manglen på kvalificerede lærere i folkeskolen er mere end fordoblet på to år, og det hæmmer en optimal undervisning. Samtidig har lærerne for lidt tid til at tilrettelægge og følge op på elevernes undervisning. Det viser netop offentliggjorte statusrapporter fra SFI og KORA om folkeskolereformen.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 28. september 2015

  Hver anden kommune lægger op til at spare på skolen

  Ifølge Danmarks Lærerforenings lokale kredse så lægger 44 kommuner ud af 93 op til at spare på skoleområdet i 2016. Mindre støtte til inklusion og flere elever i klasserne kan blive konsekvenserne, som vil kunne mærkes fra næste skoleår.

 • Nyheder 02. juni 2015

  Stigning i lærernes sygefravær – DLF opfordrer til politisk handling

  Der er sket en markant stigning i lærernes sygefravær, efter folkeskolereformen trådte i kraft i august sidste år, viser nye tal. Lærerne er alt for pressede på tid, lyder det fra lærernes formand Anders Bondo Christensen, som opfordrer til politisk handling.

 • Nyheder 29. maj 2015

  Debat: Reformer skal bygge på viden

  Invester i de kommende generationers skolegang og vis lærerne tillid. Det må gerne blive hovedtemaet for folketings-valget, lyder budskabet fra lærernes formand Anders Bondo Christensen. Læs hele debatindlægget bragt i Dagbladet Børsen fredag d. 29. maj 2015,

 • Nyheder 19. maj 2015

  DLF inviterer til Lærertræf – tilmelding åben nu

  Danmarks Lærerforening gentager succesen fra 2013 og afholder torsdag d. 29. oktober 2015 et stort Lærertræf i Odense Congress Center. Denne gang er der plads til 1.000 deltagere og tilmeldingen er nu åben og foregår efter først-til-mølle princippet.

 
1 2 3 4 5 ... 11
Næste ›