Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser 05. april 2020

  DLF: Aflys folkeskoleelevernes afgangseksaminer

  Der er behov for, at ministeren tager en beslutning om eksaminerne for de ældste elever i folkeskolen, mener Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen. I den nuværende situation anbefaler DLF, at afgangseksaminerne aflyses.

 • Nyheder 27. marts 2020

  Covid19: Aftale på plads om offentligt ansattes arbejdsvilkår

  Regeringen og det offentlige arbejdsmarkeds parter er enige om aftale for de offentligt ansattes rettigheder i hjemsendelsesperioden grundet coronaudbruddet.

 • Nyheder 25. marts 2020

  Opdateret: Aflysning af alle fysiske arrangementer

  Alle arrangementer med fysisk mødedeltagelse er aflyst eller udskudt frem til og med 13. april pga. coronakrisen. Dog holdes visse møder digitalt. TR-uddannelsen aflyses frem til 1. maj. Vi holder mødedeltagere opdateret i takt med udviklingen.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 21. marts 2020

  Offentlige fagforeninger står sammen i kampen mod Covid19

  Få lande har så gode forudsætninger for at overkomme Covid19-pandemiens store udfordringer som Danmark. Det skyldes ikke mindst den danske model, lyder det fra DLF og BUPL.

 • Nyheder 20. marts 2020

  Støtteerklæring til det danske sundhedspersonale

  Danmarks Lærerforening udtrykker sin respekt og anerkendelse for den store indsats, som ansatte i sundheds- og plejesektoren udøver i disse dage og uger.

 • Pressemeddelelser 21. februar 2020

  Bredt samarbejde skal forme fremtidens evaluering af folkeskoleelever

  Forligspartierne bag folkeskoleforliget har netop meldt ud, at de omdiskuterede nationale test, som vi kender dem i dag, skal afskaffes.

 • Nyheder 19. februar 2020

  Topaktører: Opgør med budgetloven kan give milliarder til velfærd

  Budgetloven forhindrer udviklingen i dansk velfærd, og det er tid til at gøre op med den. Det skriver en række aktører fra kommuner, regioner og faglige organisationer i et debatindlæg.

 • Nyheder 10. februar 2020

  Ledig lejlighed i København

  Lejligheden Todesgade 2, 5. tv., 2200 København N, bliver ledig til overtagelse pr. 1. marts 2020.

 • Pressemeddelelser 06. februar 2020

  DLF: Vi skal finde et bedre redskab end de nationale test

  Evalueringen af de nationale test viser, at testene i deres nuværende form er så usikre, at rådgivningsgruppen bag evalueringen anbefaler, at man stopper med at bruge dem. Danmarks Lærerforening bakker op om denne anbefaling.

 • Nyheder / Orientering og rådgivning 17. januar 2020

  Ledig lejlighed i København

  Lejligheden Todesgade 2, 2. tv., 2200 København N, bliver ledig til overtagelse pr. 1. februar 2020. Lejemålet kan søges af medlemmer af DLF.

 
1 2 3 4 5 ... 41
Næste ›