Nyhedsoversigt

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 12. april 2016

  Debat: Undervisning af flygtningebørn er en god investering

  Hvis vi udhuler kvaliteten af undervisningen af flygtningebørnene for at opnå en kortsigtet økonomisk gevinst, risikerer vi, at det trækker lange spor ind i fremtiden. Med de menneskelige og økonomiske omkostninger der følger, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Berlingske Tidende tirsdag.

 • Nyheder 12. april 2016

  Bliv aktiv i Lærernes Pensions medlemsfora

  Måske du overvejer at stille op – og på den måde få indflydelse i Lærernes Pension? Læs mere om regler, muligheder, praktik, frister osv.

 • Pressemeddelelser / DLF på dagsordenen 08. april 2016

  Ny lov er kæmpe tilbageskridt for integrationen

  Regeringens lovforslag om undervisning af flygtningebørn vil udhule kvaliteten, og det vil blive meget dyrt på længere sigt. Både for det enkelte barn og for samfundet. Danmarks Lærerforening afholder i dag høring på Christiansborg om lovforslaget.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 06. april 2016

  DLF holder offentlig høring om undervisning af flygtningebørn

  At flygtningebørn med et nyt lovforslag risikerer at få et langt dårligere undervisningstilbud end danske elever, vækker bekymring i Danmarks Lærerforening. Derfor har foreningen arrangeret en offentlig høring på Christiansborg, som løber af stablen fredag.

 • Nyheder 05. april 2016

  Folkeskolens rekrutterings-problemer: DLF har foretræde på Christiansborg i dag

  DLF-formand Anders Bondo Christensen har i dag foretræde for Folketingets børne- og undervisningsudvalg. Her vil han fortælle om skolernes helt akutte problemer med at skaffe lærere og fremlægge foreningens syn på en række af de udfordringer, skolerne og medarbejderne står over for lige nu.

 • Nyheder 04. april 2016

  Årsrapport fra Lærernes Pension er på gaden

  Et samlet afkast på lige over 2 procent efter et meget turbulent år - og en rigtig fin depotrente til lærerne i år. Årsrapporten for 2015 er godkendt, skriver lppension.dk. Formanden giver den et par ord med på vejen.

 • Nyheder 31. marts 2016

  Bondo: Der mangler ekspertise og ressourcer til inklusion i folkeskolen

  Specialefterskolerne oplever øget søgning fra elever med særlige behov, som ikke får den nødvendige støtte i folkeskolen, skriver DR Nyheder. Vi må gå anderledes til værks, hvis inklusionen skal lykkes, fastslår Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 29. marts 2016

  Debat: Lærermangel eller en mangel på attraktive skoler?

  DLF MENER: Løsningen er igen at få etableret attraktive arbejdssituationer på skolerne, hvor lærerne har et professionelt råderum til at udføre deres kerneopgave - at undervise eleverne bedst muligt. Det skriver Bjørn Hansen, formand for Undervisningsudvalget, Danmarks Lærerforening, i et debatindlæg bragt i Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder 17. marts 2016

  Færre undervisningstimer til lærerne i Rudersdal

  I Rudersdal har lærerne og kommunen indgået en aftale om arbejdstiden, som formelt gælder frem til 2018. Ifølge Fagbladet Folkeskolen er der med aftalen sikret, at lærerne på kommunens skoler skal undervise 20 timer mindre årligt.

 • Nyheder 17. marts 2016

  Millionbevilling til udvikling af tidlig sprogundervisning i folkeskolen

  Ifølge Bjørn Hansen, formand for undervisningsudvalget i Danmarks Lærerforening, kan projektet være med til at sikre et vigtigt kompetenceløft hos sproglærerne. Danmarks Lærerforening sidder i projektets styregruppe og er med til at arrangere fagkurser rundt om i landet.