Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser 26. juni 2014

  DLF: Ombudsmand bør undersøge Arbejdsskadestyrelsens sagsbehandling

  DLF mener, at Folketingets Ombudsmand skal undersøge Arbejdsskadestyrelsens sagsbehandling, efter Kammeradvokaten har påvist, at sagsbehandlingen af erhvervsevnetab er mangelfuld og fuld af alvorlige fejl.

 • Pressemeddelelser 03. juni 2014

  Lærerne efterlyser penge til reform og inklusion

  Regeringen og KL har indgået aftale om kommunernes økonomi for det kommende år. Og der er ikke sat nye penge af til folkeskolen, lyder det fra Danmarks Lærerforening, som havde håbet på en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at løfte inklusion og den nye skolereform.

 • Pressemeddelelser 01. april 2014

  Nye PISA-undersøgelser kalder på politisk handling

  Nye PISA-undersøgelser viser, at de danske elever er gennemsnitlige til problemløsning. Samtidig klarer elever med anden etnisk baggrund sig dårligere end etnisk danske elever. Resultaterne kan ingen være tilfreds med, lyder det fra formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Pressemeddelelser 25. januar 2014

  Lærernes Pension: DONG - en dansk løsning

  DONG står overfor en nødvendig kapitaludvidelse. Repræsentanter for lønmodtagernes arbejdsmarkedspensioner opfordrer til, at regeringen afsøger muligheden for at finde en løsning i samarbejde med arbejdsmarkedspensionsselskaberne.

 • Pressemeddelelser 13. december 2013

  Ny sekretariatschef ansat i DLF

  Danmarks Lærerforening har ansat den 52-årige Bo Holmsgaard som ny sekretariatschef i Danmarks Lærerforening.

 • Pressemeddelelser 03. december 2013

  Reformer har ikke styrket PISA-resultater

  I dag blev den nye PISA-undersøgelse offentliggjort af Undervisningsministeriet. Undersøgelsen viser, at danske elever stort set ligger på samme niveau, som i sidste PISA-undersøgelse.

 • Pressemeddelelser 18. november 2013

  Færre lærerstillinger truer reform

  Antallet af lærerstillinger i folkeskolen fortsætter med at falde. Det viser en ny opgørelse fra Kommunernes og Regionernes Løndatakontor. Siden 2009 er mere end hver tiende lærerstilling nedlagt. I samme periode er elevtallet kun faldet med 3 procent.

 • Pressemeddelelser 13. november 2013

  Kommunalpolitikere overser efteruddannelse og naturfag i folkeskolen

  Efteruddannelse af lærerne og opkvalificering af naturfagene i folkeskolen, er fraværende hos de to borgmestertunge partier i kommunalvalgkampen.

 • Pressemeddelelser 10. oktober 2013

  Gave fra A.P. Møllers Fond

  A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har doneret en milliard kroner til den danske folkeskole.

 • Pressemeddelelser 03. oktober 2013

  Styrk broen mellem skole og ungdomsuddannelse

  Danmarks Lærerforening spiller i dag ud med en række anbefalinger til, hvordan overgangen mellem folkeskole og ungdomsuddannelse kan gøres lettere for eleverne.