Nyhedsoversigt

 • Nyheder 24. maj 2018

  OK18-afstemning: Læs Folkeskolens indstik inden du stemmer

  Bliv klogere på hovedindholdet af aftalerne og læs hovedstyrelsesmedlemmernes anbefalinger i indstikket. Afstemningen går i gang fredag.

 • Nyheder 23. maj 2018

  Få svar på dine spørgsmål om OK18-forliget

  I næste uge har du igen mulighed for at ringe til Danmarks Lærerforenings politikere med dine spørgsmål om OK18-forliget.

 • Nyheder 23. maj 2018

  10. klasser opfylder regeringens 2025-mål

  De kommunale 10.-klasser sender allerede en større andel af eleverne videre på erhvervsskolerne, end regeringens EUD-mål sigter efter, skriver Altinget.

 • Nyheder 22. maj 2018

  Debat: 10. klasse er allerede en gevinst for samfundet

  10. klasse bør ikke flyttes fra folkeskolen og over på erhvervsskolerne, skriver formanden for DLF's undervisningsudvalg, Jeanette Sjøberg, og Mette With Hagensen fra Skole og Forældre i et debatindlæg i Politiken.

 • Nyheder 09. maj 2018

  Ny telefon-hotline: Få svar på dine spørgsmål om OK18-forliget

  Du har nu mulighed for at ringe til Danmarks Lærerforenings politikere med dine spørgsmål om forliget mellem LC og KL, som du skal stemme om i tidsrummet 25. maj til 3. juni.

 • Nyheder 08. maj 2018

  Medlemsbrev fra Anders Bondo Christensen

  Anders Bondo Christensen besvarer i sit seneste brev til medlemmerne en række af de spørgsmål, som medlemmerne har stillet på de sociale medier, ligesom han følger op på de reaktioner, som medlemsbrevet omkring det indgåede forlig har affødt.

 • Nyheder 07. maj 2018

  Debat: Topforhandlere vil følge kommissionen tæt

  Topforhandlerne Grete Christensen, Lars Qvistgaard og Flemming Vinther understreger i et debatindlæg i Politiken, at de vil følge kommissionens arbejde nøje.

 • Nyheder 04. maj 2018

  Medlemstilbud: Ny bog i serien Pædagogisk rækkevidde

  Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan gratis downloade bogen ’Kønsbevidst pædagogik’ som e-bog og lydbog.

 • Pressemeddelelser 04. maj 2018

  Kommissionsformand er udpeget

  Per B. Christensen bliver formand for den undersøgelseskommission, som KL og Lærernes Centralorganisation har aftalt ved overenskomstforhandlingerne. Den nye formand er uddannet lærer og har bred erfaring fra børne- og skoleverdenen.

 • Nyheder 30. april 2018

  OK-resultat til afstemning

  Overenskomstforhandlingerne blev som bekendt afsluttet i weekenden. Før resultatet endeligt kan vedtages som ny overenskomst, skal det sendes til afstemning blandt medlemmerne.