Nyhedsoversigt

 • Nyheder 20. december 2013

  Folkeskolereformen vedtaget

  På den sidste dag inden juleferien vedtog folketinget den reform af folkeskoleloven, der har været debatteret i hele 2013. Kun Enhedslisten og Liberal Alliance stemte imod lovforslaget.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 19. december 2013

  Enighed om lærerarbejdstid i København

  København Børne- og Ungdomsforvaltning, Københavns Skolelederforening og Københavns Lærerforening har i dag opnået enighed om nogle rammer for lærernes arbejdstid det kommende skoleår.

 • Nyheder 18. december 2013

  DLF: Lærerne skal stå sammen

  Med lov 409 kommer en ny måde at arbejde på, og det er forbistret svært. Men lærerne er nødt til at stå sammen på lærerværelserne og diskutere de nye dilemmaer, lyder rådet fra DLF’s formand for overenskomstudvalget, Gordon Ørskov Madsen på folkeskolen.dk.

 • Nyheder 17. december 2013

  Avis: Lærerne mangler plads på skolerne

  Mange skoler har ikke egnede lokaler og arbejdspladser til at imødekomme de nye krav om tilstedeværelse, som træder i kraft fra næste skoleår, lyder det fra DLF og Skolelederforeningen. Det skriver Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 16. december 2013

  EU-dom om fyrede tjenestemænd

  Det er slut med at udnytte den økonomiske fidus, der er ved at fyre pensionsmodne tjenestemænd, slår ny EU-dom fast. Dommen har også betydning for DLF-medlemmer.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 13. december 2013

  Kun få ekstra lærere til omfattende skolereform

  Selvom folkeskolereformen er meget omfattende, vil der kun blive ansat et par hundrede lærere til at klare reformen på landsplan. Det viser en ny undersøgelse fra Danmarks Lærerforening.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 13. december 2013

  Ny sekretariatschef ansat i DLF

  Danmarks Lærerforening har ansat den 52-årige Bo Holmsgaard som ny sekretariatschef i Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 11. december 2013

  FTF: Skynd dig at søge om SVU til efteruddannelse

  Støtte til efteruddannelse, SVU, beskæres med 138 mio. kr. per 1. februar 2014. Skynd dig at søge om efteruddannelse og SVU inden da, lyder opfordringen fra FTF.

 • Nyheder 10. december 2013

  Antorini i samråd om forskning bag skolereformen

  Undervisningsministeren bliver nu kaldt i et nyt samråd i Folketingets undervisningsudvalg. Denne gang om det forskningsmæssige grundlag for folkeskolereformen. Det skriver Fagbladet Folkeskolen

 • Nyheder 09. december 2013

  Tillykke til vinderne af hjemmeside-konkurrence

  Vinderne af DLF-konkurrencen i forbindelse med lanceringen af foreningens nye hjemmeside er nu fundet. Det er ikke for sent at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 
1 2 3 4 5 ... 19
Næste ›