Nyhedsoversigt

 • Nyheder 21. december 2015

  Ny opmand i DLF

  Det bliver forligsmand Mette Christensen der, som ny opmand, vil tage sig af klagesager i Danmarks Lærerforening pr. 1. januar 2016.

 • Nyheder 18. december 2015

  DLF indfører kontingent-rabat for nye medlemmer

  Danmarks Lærerforening har besluttet at indføre et startmedlemsskab og en frit-lejde-periode i forhold til karensreglerne. Læs mere om rabatordningen for nye medlemmer.

 • Nyheder 18. december 2015

  Åbningstider i sekretariatet - Jul og nytår

  Sekretariatet har åbent i dagene op til jul. Se de nye åbningstider for 2016 her.

 • Nyheder 17. december 2015

  Dobbelt så mange lærere skifter job

  Antallet af lærere, der finder et nyt arbejde i en anden kommune eller helt uden for folkeskolen, er mere end fordoblet efter reform og den nye arbejdstidslov. Det viser en ny undersøgelse fra Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder 17. december 2015

  Debat: Kommuner bør gøre oprør mod almisser

  Der hviler nu et stort ansvar på KL og kommunerne i forhold til at tage opgøret med regeringens nye ' almissevelfærd'. Det er budskabet fra DLF samt en række faglige organisationer i et indlæg, som er bragt på debatsiderne i Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 16. december 2015

  Nu får det psykiske arbejdsmiljø et fælles SPARK

  Fra foråret 2016 går projekt SPARK (Samarbejde om Psykisk Arbejdsmiljø i Kommunerne) i gang. Indsatsen er aftalt i den seneste overenskomst, og målet er at øge trivslen på de kommunale arbejdspladser.

 • Nyheder 15. december 2015

  Minister: Understøttende undervisning kan skæres ned til én time om ugen

  I et brev til tre politikere fra Viborg lægger undervisningsminister Ellen Trane Nørby (V) op til muligheden for kortere skoledage, skriver folkeskolen.dk: ”Kommunalbestyrelsen kan i princippet godkende, at næsten alle de ressourcer, der ellers ville gå til understøttende undervisning, flyttes over til undervisning i fagene".

 • Nyheder 14. december 2015

  Debat: Hjælp motorisk svage børn

  Vi håber, at flere kommuner vil følge Roskildes eksempel. Det vil betyde både mere ro, bedre sociale relationer og ikke mindst bedre indlæring, lyder det i et debatindlæg fra Danmarks Lærerforening og Danske Fysioterapeuter.

 • Nyheder 09. december 2015

  Medlemskonference: Lærernes og folkeskolens omdømme

  Træk en weekend ud af kalenderen i foråret 2016 sammen med dine kolleger - og få ny inspiration til at gøre en forskel på din arbejdsplads. Se her, hvordan du tilmelder dig én af tre gratis-medlemskonferencer.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 08. december 2015

  Kommuner har alt for mange elever i klasserne

  19 kommuner har skoleklasser med minimum 31 elever. Dermed lever de ikke op til folkeskolelovens bestemmelser om klassestørrelser.

 
1 2 3 4 5 ... 18
Næste ›