Arbejdsmiljø

 • Behandlingsskole tegner overenskomst med DLF

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/maj/behandlingsskole-tegner-overenskomst-med-dlf 2. maj 2023

  Lærerne på behandlingsskolen Idræts- og Uddannelsesakademiet i Herlev kommer nu til at undervise med en overenskomst i ryggen. Det betyder bl.a. en væsentlig højere pension.

 • Fælles opråb: Der skal passes bedre på offentligt ansatte

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/september/aabent-brev-til-justitsministeren-fagforbund-i-opraab-om-chikane-af-offentligt-ansatte 7. september 2023

  Chikane af offentligt ansatte er et stigende problem, og det er urimeligt, at offentligt ansatte skal betale så høj en pris blot for at udføre deres arbejde. Det mener DLF og seks andre fagforbund, der er gået sammen om dette åbne brev til justitsminister Peter Hummelgaard.

 • Trepartsaftale landet på det offentlige område

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/december/trepartsaftale-landet-paa-det-offentlige-omraade 4. december 2023

  Ny trepartsaftale løfter lønnen for nogle af de lavtlønnede grupper på det offentlige område. Aftalen har været nødvendig for at sikre muligheden for et godt resultat ved OK24, siger DLF-formand Gordon Ørskov Madsen.

 • Debat: Rammerne for arbejdet er den store skurk i dramaet om lærermanglen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/januar/debat-rammerne-for-arbejdet-er-den-store-skurk-i-dramaet-om-laerermanglen 4. januar 2024

  Der mangler uddannede lærere i folkeskolen, og rammerne for arbejdet er den afgørende faktor for at sikre, at lærerarbejdet er attraktivt, skriver DLF-formand Gordon Ørskov Madsen i et indlæg på Kommunen.dk.

 • OK24: Samlet aftale for lærere og børnehaveklasseledere i kommunerne på plads

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/marts/ok24-samlet-aftale-for-laerere-i-kommunerne-paa-plads 1. marts 2024

  Parterne er nået til enighed om en aftale for lærere, børnehaveklasseledere og andre grupper på LC’s kommunale overenskomster. Aftalen giver blandt andet lønstigninger og en kompetencefond, der sikrer medlemmerne bedre muligheder for faglig efteruddannelse.

 • Klumme: Nye lærere skal have en bedre start

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/april/klumme-nye-laerere-skal-have-en-bedre-start 14. april 2024

  For få søger ind på læreruddannelsen, og for mange falder fra. Og blandt dem, der fuldfører uddannelsen, søger mange andre steder hen end folkeskolen, skriver DLF-formand Gordon Ørskov Madsen i en klumme i Kommunen.dk.

 • Fire ud af 10 lærere har underrettet om voldelig adfærd fra elever inden for de seneste to år

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/maj/fire-ud-af-10-laerere-har-underrettet-om-voldelig-adfaerd-fra-elever-inden-for-de-seneste-to-aar 6. maj 2024

  41 procent af lærerne har inden for en periode på to år underrettet med udgangspunkt i voldelig adfærd. Tre ud af fire oplever ikke, at der er kommet den nødvendige hjælp. Det viser en undersøgelse fra DLF.

 • Rygepolitik

  Sti: https://www.dlf.org/loen-og-vilkaar/arbejdsmiljoe/fysisk-arbejdsmiljoe/rygepolitik 3. oktober 2013

 • Normalklasserum

  Sti: https://www.dlf.org/loen-og-vilkaar/arbejdsmiljoe/fysisk-arbejdsmiljoe/normalklasserum 9. oktober 2017

 • Støtteordninger

  Sti: https://www.dlf.org/loen-og-vilkaar/nedsat-arbejdsevne/stoetteordninger 22. januar 2020

  Du har mulighed for at få en række støtteordninger, hvis du har en nedsat arbejdsevne på grund af et handicap eller en kronisk sygdom og er i arbejde.


 • Her vises 81 til 90 ud af 99

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Udvalgte emner