Bliv medlem

Bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab. Som medlem af Danmarks Lærerforening har du en stærk fagforening i ryggen. Vi arbejder for dig og dine arbejdsvilkår og hjælper dig, hvis du kommer i knibe på din arbejdsplads.

Lærer Elev Undervisning Broe

Meld dig ind i fagforeningen for lærere, undervisere og børnehaveklasseledere

 

Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og står klar til at hjælpe dig, når der opstår problemer i dit studie- og arbejdsliv. Meld dig ind i dag og få rådgivning med det samme.

Indmeldelse

Bliv medlem af Danmarks Lærerforening og få faglige og kontante fordele. Du vil blive en del af et fagligt stærkt fælleskab med kompetenceudvikling og sparring.

Hvad koster det at være medlem?

 

Medlemskontingentet i Danmarks Lærerforening varierer afhængigt af din kreds og medlemsgruppe. Nye medlemsberettigede tilbydes startmedlemskab og der tilbydes reduceret kontingent til medlemmer i særlige situationer.

 

Det koster i gennemsnit 560 kr. om måneden at være medlem som folkeskolelærer. 

 

Fagforeningskontingent er fradragsberettiget og bliver automatisk indberettet til SKAT. Fra 2024 er det muligt at trække op til 7.000 kr. fra.  

 

Læs mere om kontingentet i Danmarks Lærerforening

Ring, mail eller send besked

Har du spørgsmål til medlemskabet af DLF, er vi klar til at hjælpe dig.

 

Du kan ringe til medlemsservice på tlf: 33 69 63 00. Vi har åbent på telefonerne mandag - torsdag kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 10.00-14.00.

 

Skriv til os 

Du kan skrive til os medlemsservice@dlf.org 

 

Som medlem kan du også sende os en besked via Min Side.