Folkeskolen

 • Debatoplæg om udskolingen

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/udskoling/debatoplaeg-om-udskolingen 5. februar 2018

  Danmarks Lærerforenings debatoplæg 'Udsyn og fællesskab udskolingen' rummer en række synspunkter om elevernes sidste år i folkeskolen.

 • Den inkluderende skole

  Sti: https://www.dlf.org/medlem/inspiration-til-laererarbejdet/den-inkluderende-skole 18. november 2022

 • Debat: Skolen skal både være boglig og praktisk

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2021/september/debat-skolen-skal-baade-vaere-boglig-og-praktisk 3. september 2021

  Manglen på faglærte bliver et stort problem for Danmark i fremtiden, hvis ikke vi laver langtidsholdbare løsninger, der sikrer kompetencer til fremtidens arbejdsmarked.

 • DLF: Et årligt milliardløft vil kunne mærkes ude i klasselokalerne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2019/september/et-aarligt-milliardloeft-vil-kunne-maerkes-ude-i-klasselokalerne 18. september 2019

  Enhedslisten, SF og Radikale rejser nu et fælles krav til regeringen om et milliardløft af folkeskolen. DLF bakker op om kravet fra støttepartierne.

 • Debat: Investering i læreruddannelsen er også en investering i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/januar/investering-i-laereruddannelsen-er-ogsaa-en-investering-i-folkeskolen 19. januar 2022

  Sammen med Lærerstuderendes Landskreds, KL og Danske Professionshøjskoler slår vi et slag for en styrket læreruddannelse samt en ny måde at tænke læreruddannelse på.

 • Forældresamarbejde

  Sti: https://www.dlf.org/medlem/inspiration-til-laererarbejdet/foraeldresamarbejde 6. februar 2018

  På siderne her kan du finde en række gode råd og ideer, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang med forældresamarbejdet. Læs mere under menupunkterne ovenfor.

 • Debat: Nej tak til voksende tavshedskultur i den offentlige sektor. Mundkurv skaber et destruktivt pres

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/november/debat-nej-tak-til-voksende-tavshedskultur-i-den-offentlige-sektor 29. november 2018

  Vigtig indsigt fra engagerede medarbejdere risikerer at gå tabt, hvis offentlige ansatte presses til tavshed. Sådan lyder budskabet fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, og formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen i et fælles debatindlæg i Fyns Amt Avis.

 • Ledere

  Sti: https://www.dlf.org/medlem/for-tillidsvalgte-og-saerlige-medlemsgrupper/ledere 15. marts 2019

 • Bliv medlem af Danmarks Lærerforening

  Sti: https://www.dlf.org/medlem/medlemskab-og-kontingent/medlem-af-dlf 7. marts 2017

  Som medlem af Danmarks Lærerforening har du en stærk fagforening i ryggen. Vi arbejder for dig og dine arbejdsvilkår og hjælper dig, hvis du kommer i knibe på din arbejdsplads.

 • Debat: Undervisningen skal være formålsstyret - ikke verdensmålstyret

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2021/december/debat-undervisningen-skal-vaere-formaalsstyret-ikke-verdensmaalstyret-2 8. december 2021

  Der er en tendens til, at når noget er vigtigt, så ønskes det skrevet ind i ”pensum” for uddannelserne. Men verdensmålene er et internationalt fælles håndslag på værdier, som det internationale samfund finder vigtige, og de er ikke bestemt for at være styrende for undervisningen i fx folkeskolen i Danmark, skriver Dorte Lange i dette debatindlæg.


 • Her vises 141 til 150 ud af 295

Udvalgte emner