Folkeskolen

 • Debat: Folkeskolen skal have større fokus på de unges trivsel

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/august/debat-unge-folkeskolen-skal-have-stoerre-fokus-paa-de-unges-trivsel 22. august 2022

  Vi skal samarbejde om at sætte ind over for mistrivsel, skriver formand for Danmarks Lærerforening Gordon Ørskov Madsen og stifter af og protektor for Det Sociale Netværk/Headspace Danmark Poul Nyrup Rasmussen i dette fælles debatindlæg.

 • Debat: Velkommen til et nyt skoleår - må det bringe mere frihed til skolerne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/august/velkommen-til-et-nyt-skoleaar-maa-det-bringe-mere-frihed-til-skolerne 7. august 2023

  Elever og lærere tager i disse uger hul på et nyt skoleår. DLF-formand Gordon Ørskov Madsen ønsker alle velkommen i folkeskolen - og han håber på, at det kommende skoleår vil bringe større frihed til lærerne og skolen.

 • Fælles principper

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/skolens-ledelse/faelles-principper 28. oktober 2021

  Samarbejde med Skolelederne og KL om 8 principper

 • Debat: Sæt de unge i centrum

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/februar/debat-saet-de-unge-i-centrum 10. februar 2022

  Alt for mange unge under 25 har hverken afsluttet, er i gang med en ungdomsuddannelse eller i arbejde. Derfor skal vi finde fælles løsninger, så vi kan sætte de unge i centrum, skriver fmd. Gordon Ørskov Madsen i dette debatindlæg.

 • Kronik: Invester i lærernes X-faktor

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/februar/debat-invester-i-laerernes-x-faktor 5. februar 2023

  Kan vi sikre, at flere kommer godt videre efter folkeskolen, vil det være en gevinst for både de unge og for samfundsøkonomien. Det handler blandt andet om dygtige lærere, skriver Danmarks Lærerforenings formand og formanden for De Økonomiske Råd i en fælles kronik i Jyllands-Posten.

 • Sekretariatet i Danmarks Lærerforening

  Sti: https://www.dlf.org/om-dlf/organisationen/sekretariatet 25. august 2023

  Danmarks Lærerforenings sekretariat består af otte afdelinger.

 • Ove Lund og Hanne Nisteds Lærerpris

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/profession-og-kompetence/ove-lund-og-hanne-nisteds-laererpris 3. april 2024

  Ove Lund og Hanne Nisteds Lærerpris tildeles årligt til en lærer eller lærergruppe, der underviser i folkeskolen, og som har gjort en særlig aktiv indsats enten fagligt eller pædagogisk for at skabe en god folkeskole. Kender du en lærer/lærergruppe, der skal modtage prisen i 2024?

 • DLF: Optaget til læreruddannelserne falder igen, og det er en dybt alvorlig udvikling

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/juli/dlf-optaget-til-laereruddannelserne-falder-igen-og-det-er-en-dybt-alvorlig-udvikling 27. juli 2023

  Trods håb om det modsatte får landets læreruddannelser lidt færre studerende næste år. Dermed fortsætter den negative udvikling i optaget til læreruddannelsen, og det bekymrer DLF-formand Gordon Ørskov Madsen.

 • Lærere og forældre: Invester i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/august/laerere-og-foraeldre-invester-i-folkeskolen 11. august 2023

  Der er behov for investeringer i folkeskolen og bedre tid til at sikre trivslen og den gode undervisning. Det mener både lærere og forældre til børn i folkeskolen, viser nye tal fra Danmarks Lærerforening.

 • Skolens ledelse

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/skolens-ledelse/skolens-ledelse 11. september 2019

  Skolens leder har det overordnede ansvar for at sikre et godt fysisk og psykisk miljø for elever og ansatte - og for kvaliteten i skolens arbejde.


 • Her vises 21 til 30 ud af 235

Udvalgte emner