Folkeskolen

 • Kære regering - sæt folkeskolen på finansloven

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2019/september/kaere-regering-saet-folkeskolen-paa-finansloven 13. september 2019

  Danmarks Lærerforenings formand ønsker i et debatindlæg i Nordjyske Socialdemokraterne en god kongres - og understreger behovet for et ressourceløft af folkeskolen allerede på næste års finanslov.

 • Debat: Velkommen til et nyt skoleår i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/august/debat-velkommen-til-et-nyt-skoleaar-i-folkeskolen 8. august 2022

  De kommende dage vil mere end en halv million børn tage hul på endnu et år i vores fælles folkeskole. DLF-formand Gordon Ørskov Madsen byder velkommen tilbage i et indlæg i Avisen Danmark.

 • Mere end hver tredje nyansatte lærer har ikke en læreruddannelse

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/november/mere-end-hver-tredje-nyansatte-laerer-har-ikke-en-laereruddannelse 9. november 2022

  Over en tredjedel af de lærere, der er blevet ansat i folkeskolen de seneste to år, har ikke en læreruddannelse. Udviklingen bekymrer Danmarks Lærerforenings formand, Gordon Ørskov Madsen.

 • Skolepolitik har betydning for forældres kryds ved folketingsvalget

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2019/juni/skolepolitik-har-betydning-for-foraeldres-kryds 3. juni 2019

  I en ny undersøgelse fra Danmarks Lærerforening svarer næsten syv ud af 10 forældre, at skolepolitik har betydning for, hvem der får deres stemme.

 • Debat: Folkeskolen er en fælles opgave

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2021/november/debat-folkeskolen-er-en-faelles-opgave 2. november 2021

  I Jyllands-Posten skriver formand Gordon Ørskov Madsen om, hvad han ville gøre, hvis han var kommunal politiker.

 • Nyt afsnit af DLF's podcast: Skole Laver Vi Sammen – Med Jakob Sølvhøj

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/oktober/nyt-afsnit-af-dlfs-podcast-skole-laver-vi-sammen-med-jakob-soelvhoej 8. oktober 2022

  Folketingsvalget venter lige om hjørnet, men hvad vil de forskellige partier egentlig på skoleområdet? Det undersøger Danmarks Lærerforenings formand, Gordon Ørskov Madsen, i den nyeste episode af podcastserien ’Skole Laver Vi Sammen’. Lyt med, når han inviterer partiernes undervisningsordførere i podcaststudiet.

 • Nyt afsnit af DLF's podcast: Skole Laver Vi Sammen – Med Stén Knuth

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/oktober/nyt-afsnit-af-dlfs-podcast-skole-laver-vi-sammen-med-stén-knuth 28. oktober 2022

  Folketingsvalget venter lige om hjørnet, men hvad vil de forskellige partier egentlig på skoleområdet? Det undersøger Danmarks Lærerforenings formand, Gordon Ørskov Madsen, i den nyeste episode af podcastserien ’Skole Laver Vi Sammen’. Lyt med, når han inviterer partiernes undervisningsordførere i podcaststudiet.

 • Debat: Giv skolen frihed til at løse sin brede dannelsesopgave

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/april/debat-giv-skolen-frihed-til-at-loese-sin-brede-dannelsesopgave 5. april 2022

  Når et samfundsproblem skal løses, skal det på skoleskemaet. Men kan og skal folkeskolen løse alle samfundets problemer? Nej selvfølgelig ikke. Alene fordi målsætningen om at danne gode samfundsborgere i høj grad må tage udgangspunkt i diskussionen om, hvad det er for et samfund, vi ønsker. Det skriver Gordon Ørskov Madsen, fmd. for DLF, om i Altinget.

 • Afgangsprøver

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/evaluering-og-proever/afgangsproever 11. oktober 2021

  Generelt om afgangsprøver

 • Velkommen til Danmarks nye undervisningsminister – vi får travlt

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2019/juni/velkommen-til-danmarks-nye-undervisningsminister-vi-faar-travlt 27. juni 2019

  Danmarks Lærerforening ser frem til et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Pernille Rosenkrantz-Theil, der netop er udpeget til undervisningsminister.


 • Her vises 21 til 30 ud af 295

Udvalgte emner