Folkeskolen

 • Fagbladet Folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/medlem/medlemsfordele/blade-boeger-magasiner/folkeskolen 1. december 2020

  Folkeskolen er Danmarks Lærerforenings medlemsblad med tilhørende netmedie. På nettet får du dagligt nyheder, baggrund og debat om folkeskolen samt medlemmernes arbejde og arbejdsvilkår.

 • Penge til uddannelse er ”verdens bedste investering”

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2021/september/penge-til-uddannelse-er-verdens-bedste-investering 7. september 2021

  Med regeringens reformudspil er der årligt afsat 2,5 milliarder kroner til et markant løft af uddannelserne i Danmark - herunder folkeskolen. Danmarks Lærerforening kalder det ”historisk”.

 • Finanslov 2022: Investeringer i læreruddannelsen er afgørende for fremtidens folkeskole

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2021/august/finanslov-2022-investeringer-i-laereruddannelsen-er-afgoerende-for-fremtidens-folkeskole 30. august 2021

  Regeringen mangler investeringer i læreruddannelsen i finanslovsudspillet. Det mener Danmarks Lærerforening

 • Inddragelse af eleverne

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/elevrettigheder/inddragelse-af-eleverne 25. maj 2017

  Når eleverne inddrages i planlægningen og gennemførslen af undervisningen, styrkes deres motivation og udbytte af undervisningen. Samtidig bidrager det til deres demokratiske dannelse ved at motivere dem til at blive aktivt deltagende samfundsborgere.

 • Sammen om Skolen

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/sammen-om-skolen 6. september 2022

  Danmarks Lærerforening har sammen med de andre store aktører på folkeskoleområdet – elever, skoleledere, forældre, kommuner og politikere etableret et tæt og forpligtende samarbejde, under overskriften ”Sammen om skolen”.

 • DLF, Skolelederforeningen og Skole og Forældre: Sæt de nationale test på pause

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2019/april/dlf-skolelederne-og-foraeldrene-saet-de-nationale-test-paa-pause 4. april 2019

  Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen og Skole og Forældre opfordrer i fællesskab forligskredsen til at gøre de nationale test friville eller sætte dem på pause.

 • Tid, tolærerordninger og flere ressourcer til svage elever skal sikre god genstart for folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2021/august/tid-tolaererordninger-og-flere-ressourcer-til-svage-elever-skal-sikre-god-genstart-for-folkeskolen 8. august 2021

  Efter et skoleår med meget svære vilkår for trivslen, undervisningen og fællesskabet i skolen peger Danmarks Lærerforenings medlemmer på en række tiltag, der skal få undervisningen tilbage på sporet.

 • Det skal da på skoleskemaet!

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/april/det-skal-da-paa-skoleskemaet 27. april 2022

  Hvert år udarbejder lærer Anders Thorsen en liste med forslag fra politikere og organisationer, der foreslår, at folkeskolen skal løse en konkret opgave ved at oprette et nyt fag. På baggrund af listen har mediet Altinget startet en temadebat med deltagelse fra en lang række parter rundt om uddannelsessystemet.

 • Helle Brønnum Carlsen modtager årets Stinus-pris

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2021/november/helle-broennum-carlsen-modtager-aarets-stinus-pris 2. november 2021

  Danmarks Lærerforening har netop uddelt dette års Stinus-pris på foreningens kongres i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

 • DLF: Det kræver ressourcer og lærerkræfter, hvis skolerne skal kunne rumme ukrainske børn

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/marts/det-kraever-ressourcer-og-laererkraefter-hvis-skolerne-skal-kunne-rumme-ukrainske-boern 11. marts 2022

  De børn, som kommer til Danmark den kommende tid, har ret til at blive en del af fællesskabet i skolen. Lærerne er klar til at tage imod, men det vil kræve ekstra ressourcer, siger DLF-formand Gordon Ørskov Madsen.


 • Her vises 71 til 80 ud af 296

Udvalgte emner