Ranglister

 • DLF mener: Prøv med en lærer

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/januar/proev-med-en-laerer 28. januar 2016

  Der er ingen vurdering, der er mere værdifuld og præcis end den vurdering, som en uddannet lærer kan give. Det skriver DLF-næstformand Dorte Lange i et debatindlæg, som er bragt i denne uges Fagbladet Folkeskolen.

 • Lærernes faglighed er afgørende for, at eleverne løfter sig

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/december/laerernes-faglighed-er-afgoerende-for-at-eleverne-loefter-sig 6. december 2016

  Det er fortsat ikke interessant at sammenligne PISA-resultater med andre lande, men erfaringer fra internationale undersøgelser, om hvad der gør en forskel for eleverne, er yderst interessante.

 • DLF, forældre og skolelederne: Digital rangliste siger ikke noget om kvaliteten

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/februar/digital-rangliste-siger-ikke-noget-om-kvaliteten 3. februar 2016

  Nyt digitalt værktøj gør det muligt at se, hvordan den lokale skole ”præsterer” på udvalgte nøgletal sammenlignet med andre skoler. Forsimplet tankegang, der ikke siger noget kvalitativt om den enkelte skole, lyder kritikken fra DLF, Skole og Forældre og Skolelederforeningen.

 • Nye PISA-undersøgelser kalder på politisk handling

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2014/april/nye-pisa-undersoegelser-kalder-paa-politisk-handling 1. april 2014

  Nye PISA-undersøgelser viser, at de danske elever er gennemsnitlige til problemløsning. Samtidig klarer elever med anden etnisk baggrund sig dårligere end etnisk danske elever. Resultaterne kan ingen være tilfreds med, lyder det fra formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

Udvalgte emner