Skolens økonomi

 • DLF: Folkeskoleaftale tager ikke livtag med skolens hovedproblemer

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/marts/dlf-folkeskoleaftale-tager-ikke-livtag-med-skolens-hovedproblemer 19. marts 2024

  Trods flere gode elementer mangler den nye folkeskoleaftale at forholde sig til de store udfordringer, lærere, forældre og elever står overfor. Det mener DLF-formand Gordon Ørskov Madsen, der kalder aftalens finansiering ”urealistisk”.

 • Danmarks Lærerforening: Skolen har behov for investeringer, ikke en historisk stram økonomiaftale

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/danmarks-laererforening-skolen-har-behov-for-investeringer-ikke-en-historisk-stram-oekonomiaftale 9. juni 2022

  KL og regeringen har landet en stram aftale om kommunernes økonomi for 2023. DLF’s formand, Gordon Ørskov Madsen, er bekymret over udsigten til besparelser på skolerne og efterlyser politisk mod til at investere i børnene.

 • DLF: Gode takter i regeringens folkeskoleudspil, men økonomien bekymrer

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/oktober/dlf-gode-takter-i-regeringens-folkeskoleudspil-men-oekonomien-bekymrer 11. oktober 2023

  Regeringen har præsenteret sit udspil på folkeskoleområdet. DLF ser mange gode takter, men er bekymrede over udspillets økonomi og frygter, at manglende finansiering vil spænde ben for ambitionerne.

 • Folkeskolen har brug for økonomisk opbakning fra Christiansborg

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/september/folkeskolen-har-brug-for-oekonomisk-opbakning-fra-christiansborg 19. september 2023

  Danmarks Lærerforenings kongres, forsamlet til møde i København den 19. -21. september 2023, sender kraftig appel til politikerne på Christiansborg om øjeblikkelig politisk og økonomisk opbakning.

 • Statsministeren havde fokus på folkeskolen i sin tale til Folketingets åbning

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/oktober/statsministeren-havde-fokus-paa-folkeskolen-i-sin-tale-til-folketingets-aabning 3. oktober 2023

  Statsminister Mette Frederiksen åbnede Folketinget med en tale, der havde folkeskolen og lærerne i fokus. DLF’s formand, Gordon Ørskov Madsen, ser frem mod regeringens kommende folkeskoleudspil.

 • DLF hilser skærmanbefalinger velkomne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/februar/dlf-hilser-skaermanbefalinger-velkomne 6. februar 2024

  Nye anbefalinger om brug af skærme i skolerne er landet et godt sted, men understreger behovet for at investere i et bredere udvalg af undervisningsmidler, lyder det fra Danmarks Lærerforening.

 • Debat: Bekymringsbreve til folkeskoler hører fortiden til

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/august/debat-bekymringsbreve-til-folkeskoler-hoerer-fortiden-til 22. august 2023

  De såkaldte 'bekymringsbreve', ministeriet har udsendt til 37 skoler, hører fortiden til. Skoler bliver ikke bedre af at blive kontrolleret, men af tillid, dialog og ressourcer, skriver DLF's Regitze Flannov i et indlæg i Avisen Danmark.

 • DLF: Små, men gode skridt for folkeskolen på finansloven

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/november/smaa-men-gode-skridt-for-folkeskolen-paa-finansloven 27. november 2023

  De planlagte besparelser på CFU trækkes tilbage, og et styrket PPR skal tættere på skolens hverdag. DLF-formand Gordon Ørskov Madsen ser flere ’små, men gode’ skridt for folkeskolen i ny finanslov.

 • Arbejdsvilkår: Løn, livsfaser og inklusion fylder for medlemmerne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/marts/arbejdsvilkaar-loen-livsfaser-og-inklusion-fylder-for-medlemmerne 7. marts 2023

  DLF har holdt de første møder for medlemmerne om rammer og vilkår for deres arbejdsliv. Flere store udfordringer fylder i hverdagen for lærere, børnehaveklasseledere og andre undervisere.

 • Skolebyggeri

  Sti: https://www.dlf.org/loen-og-vilkaar/arbejdsmiljoe/fysisk-arbejdsmiljoe/skolebyggeri 23. maj 2023

  Skolens arbejdsmiljøgruppe skal efter arbejdsmiljølovens bestemmelser deltage i planlægningen af byggeri, hvad enten der er tale om renovering, ombygning, tilbygning eller nybyggeri.


 • Her vises 1 til 10 ud af 44

  1 2 3 4 5

Udvalgte emner