Alle medlemmer

 • Danmarks Lærerforening besøger Vipperød skole i Holbæk

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/danmarks-laererforening-besoeger-vipperoed-skole-i-holbaek 14. juni 2022

  På Vipperød Skole i Holbæk Kommune har de allerede gjort sig mange positive erfaringer med den nyvundne frihed, som det 3-årige frihedsforsøg har givet. Danmarks Lærerforening har besøgt Vipperød Skole for at høre om valg og fravalg sammen med bl.a. politikere og forvaltning i Holbæk, skolelederen, kredsformanden, lærere og TR. Hør mere om erfaringerne i videoen her.

 • Se webinar om lokal dialog og samarbejde i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/webinar-om-lokal-dialog-og-samarbejde-i-folkeskolen 21. juni 2022

  KL, DLF, Skolelederforeningen og Børne- og Kulturchefforeningen (BKF) inviterede til webinar om lokal dialog om skoleudvikling. Se webinaret med oplæg af bl.a. forskerne Line Arnmark og Klaus Majgaard. Hør også om konkrete erfaringer fra Albertslund og Nyborg.

 • Nina Riising Erri modtager Lærerprisen 2022

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/september/uddeling-af-ove-lund-og-hanne-nisteds-laererpris-2022 8. september 2022

  Ove Lund og Hanne Nisteds Lærerpris gives i 2022 til Nina Riising Erri fra Toftlund Distriksskole. Med prisen følger 75.000 kr.

 • Debat: Ny læreruddannelse udfordrer økonomisk pressede kommuner - staten bør tage et ansvar

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/marts/debat-ny-laereruddannelse-udfordrer-oekonomisk-pressede-kommuner-staten-boer-tage-et-ansvar 2. marts 2023

  Med den nye læreruddannelse får vi styrket undervisningen af fremtidens lærere på professionshøjskolerne. Men det kræver, at alle gode kræfter omkring skolen – lærerne, kommunerne og staten – i fællesskab bruger kræfter på at give den nye læreruddannelse luft under vingerne. Det skriver DLF's Regitze Flannov i et indlæg i Skolemonitor.

 • DLF: Gode takter i regeringens planer om investeringer i skole, sporskifte og professionsuddannelser

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/marts/dlf-gode-takter-i-regeringens-planer-om-investeringer-i-skole-sporskifte-og-professions-uddannelser 2. marts 2023

  Danmarks Lærerforenings formand, Gordon Ørskov Madsen, ser gode takter i regeringens reformplan på uddannelsesområdet. Dog er han bekymret for, at de unge kandidater nu skal presses hurtigere ud på arbejdsmarkedet.

 • Video: Forstå skoleplanen på 4 minutter

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/marts/video-forstaa-skoleplanen-paa-4-minutter 10. marts 2023

  Hvad har skoleplanen af betydning for dig som lærer eller børnehaveklasseleder?

 • Ny håndbog til lærere og pædagoger skal hjælpe med at opdage vold i hjemmet

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/april/ny-haandbog-til-laerere-og-paedagoger-skal-hjaelpe-med-at-opdage-vold-i-hjemmet 13. april 2023

  Børn, der udsættes for eller overværer vold i hjemmet, skal have tidlig hjælp. En ny håndbog, som Lev Uden Vold har udarbejdet i samarbejde med DLF og BUPL, skal med råd og vejledning ruste lærere og pædagoger til at sætte rigtigt ind.

 • DLF og KL: Motivation og variation i udskolingen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/april/dlf-og-kl-motivation-og-variation-i-udskolingen 20. april 2023

  Vi skal styrke elevernes lyst og motivation til at gå i skole. Derfor har DLF og KL via overenskomstsamarbejdet i Fremfærd lavet et udviklingsprojekt.

 • Indstil en kandidat til Ove Lund og Hanne Nisteds Lærerpris

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/april/indstil-en-kandidat-til-ove-lund-og-hanne-nisteds-laererpris 17. april 2023

  Ove Lund og Hanne Nisteds Lærerpris tildeles hvert år en lærer eller lærergruppe, der underviser i folkeskolen, og som har gjort en særlig aktiv indsats enten fagligt eller pædagogisk for at skabe en god folkeskole. Se hvordan du indstiller en kandidat til prisen.

 • Behandlingsskole tegner overenskomst med DLF

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/maj/behandlingsskole-tegner-overenskomst-med-dlf 2. maj 2023

  Lærerne på behandlingsskolen Idræts- og Uddannelsesakademiet i Herlev kommer nu til at undervise med en overenskomst i ryggen. Det betyder bl.a. en væsentlig højere pension.


 • Her vises 141 til 150 ud af 183

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Udvalgte emner