Alle medlemmer

 • Bondo: Unge skal trives i uddannelserne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/marts/unge-skal-trives 7. marts 2017

  Uddannelse handler også om at hjælpe unge med at finde vej i deres eget liv, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

 • Freelancere, selvstændige og privatansatte

  Sti: https://www.dlf.org/loen-og-vilkaar/pension/pension-for-freelancere-selvstaendige-og-privatansatte 30. december 2015

  Du kan få en favorabel pensionsordning i PFA, hvis du er freelancer, selvstændig eller ansat i det private og medlem af Danmarks Lærerforening.

 • Lærerne savner ressourcer til folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2014/august/laererne-savner-ressourcer-til-folkeskolen 26. august 2014

  Regeringen har netop offentliggjort sine forslag til finansloven. Og der er ikke sat flere ressourcer af til folkeskoleområdet. Alt for defensivt, lyder det fra Danmarks Lærerforening, som blandt andet vil styrke inklusionsindsatsen.

 • DLF mener: Prøv med en lærer

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/januar/proev-med-en-laerer 28. januar 2016

  Der er ingen vurdering, der er mere værdifuld og præcis end den vurdering, som en uddannet lærer kan give. Det skriver DLF-næstformand Dorte Lange i et debatindlæg, som er bragt i denne uges Fagbladet Folkeskolen.

 • Debat: Lad pengene blive i velfærden

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/april/debat_lad-pengene-blive-i-velfaerden 25. april 2016

  Den kommunale velfærd er under hårdt pres, og hvis Christiansborg lægger beslag på så stor en del af kommunernes ressourcer, kan det ikke undgå at ramme centrale velfærdsområder. Derfor må velfærdsflertallet i Folketinget nu træde i karakter. Det skriver Danmarks Lærerforening sammen med en række faglige organisationer i et debatindlæg i Jyllands-posten, som er bragt mandag d. 25. april.

 • Rapport: Inkluderede elever har brug for differentieret undervisning

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/november/rapport-inkluderede-elever-har-brug-for-differentieret-undervisning 23. november 2016

  Elever med særlige behov i folkeskolen har brug for mere differentieret undervisning, viser ny rapport fra SFI, skriver Politiken i dag. Både lærere og forældre bakker op.

 • R vil give folkeskoler frihed til at sætte egne mål

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/august/r-vil-give-folkeskoler-frihed-til-at-saette-egne-maal 17. august 2017

  Lærere og skoleledere skal have mere ansvar, så de selv udformer mål og opgaver, udtaler Morten Østergaard. DLF bakker op.

 • Skolechefer: Reformen kræver flere ressourcer

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2015/juli/skolechefer-reformen-kraever-flere-ressourcer 12. juli 2015

  Næsten 8 ud af 10 skolechefer mener, at folkeskolereformen har øget behovet for ressourcer på skoleområdet. Det er blandt andet den længere skoledag med flere timer til eleverne, som presser økonomien.

 • Generelt om efter- og videreuddannelse

  Sti: https://www.dlf.org/loen-og-vilkaar/uddannelsesmuligheder/efter-og-videreuddannelse/generelt-om-efter-og-videreuddannelse 11. november 2014

 • Udskolingen på dagsordenen

  Sti: https://www.dlf.org/dlf-mener/udskoling/udskolingen-er-sat-paa-dagsordenen 26. april 2018

  Udskolingen er sat på dagsordenen af forligspartierne og andre interessenter blandt andet, fordi det ikke er lykkedes at løfte kvaliteten og øge interessen for erhvervsuddannelserne i det ønskede omfang.


 • Her vises 161 til 170 ud af 507

Udvalgte emner