Alle medlemmer

 • Vilkår for politisk valgte

  Sti: https://www.dlf.org/om-dlf/oekonomi-1/vilkaar-for-politisk-valgte 27. marts 2019

 • DLF afholder ekstraordinær kongres

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/juni/dlf-afholder-ekstraordinaer-kongres 7. juni 2018

  Torsdag den 7. juni har DLF afholdt ekstraordinær kongres. Formålet har været at sætte gang i den nye overenskomstaftale.

 • Faglig klub

  Sti: https://www.dlf.org/om-dlf/organisationen/faglig-klub 15. marts 2019

 • Lærerne efterlyser penge til reform og inklusion

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2014/juni/laererne-efterlyser-penge-til-reform-og-inklusion 3. juni 2014

  Regeringen og KL har indgået aftale om kommunernes økonomi for det kommende år. Og der er ikke sat nye penge af til folkeskolen, lyder det fra Danmarks Lærerforening, som havde håbet på en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at løfte inklusion og den nye skolereform.

 • Flere end hver tredje kommune giver grønt lys til kortere skoledage

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/februar/flere-end-hver-tredje-kommune-giver-groent-lys-til-kortere-skoledage 11. februar 2016

  Der er allerede nu mulighed for, at eleverne kan få en kortere skoledag i mere end hver tredje kommune, og flere kommuner er klar til at åbne op for kortere skoledage. Det viser en opgørelse, som folkeskolen.dk har foretaget.

 • Mød DLF på Folkemødet

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/juni/moed-dlf-paa-folkemoedet 15. juni 2016

  I morgen mødes tusindvis af meningsdannere, politikere og interesseorganisationer til Folkemødet på Bornholm. Danmarks Lærerforening deltager både med egne arrangementer og i andres debatter.

 • Riisager tager initiativ til at reducere antallet af obligatoriske mål i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2017/maj/undervisningsministeren-tager-initiativ-til-at-reducere-antallet-af-obligatoriske-maal-i-folkeskolen 11. maj 2017

  Det er positivt, at undervisningsminister Merete Riisager (LA) nu tager initiativ til at reducere antallet af obligatoriske mål, mener formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Ny kampagne: Skriv under for velfærd

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/september/ny-kampagne-skriv-under-for-velfaerd 4. september 2017

  Sammen med LO Storbyerne, FOA, 3F og en lang række andre forbund på tværs af den private og den offentlige sektor, er Danmarks Lærerforening med i en fælles underskriftsindsamling for den danske velfærd.

 • DLF-kongres: Folketinget skal sikre frie forhandlinger ved OK18

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/oktober/dlf-kongres-folketinget-skal-sikre-frie-forhandlinger-ved-ok18 10. oktober 2017

  Hvis der skal være frie og lige forhandlinger for lærerne ved OK18, så skal Folketinget sikre, at beregningerne om lov 409 bliver lagt frem. Og KL skal gå ind i reelle forhandlinger hurtigst muligt. Sådan lyder nogle af hovedbudskaberne på DLF’s kongres.

 • Debatoplæg: Udsyn og fællesskab i udskolingen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/februar/debatoplaeg-udsyn-og-faellesskab-i-udskolingen 9. februar 2018

  Uddannelsesvalget er en stor udfordring for folkeskolens ældste elever, og det er vigtigt, at de unge bliver klædt ordentligt på til at træffe et velovervejet valg. Derfor peger DLF på fire indsatsområder, der skal styrke udskolingens udsyn og fællesskab.


 • Her vises 171 til 180 ud af 507

Udvalgte emner