Alle medlemmer

 • Debat: Folkeskolen kan bidrage til, at flere vælger en erhvervsuddannelse

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/september/debat-folkeskolen-kan-bidrage-til-at-flere-vaelger-en-erhvervsuddannelse 5. september 2018

  Skal flere unge vælge en erhvervsuddannelse, kræver det en bedre balance mellem boglige og praktiske kundskaber i folkeskolen, skriver Jeanette Sjøberg i Børsen.

 • Debat: Et år i 10. klasse kan hjælpe uafklarede unge videre

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/marts/debat-et-aar-i-10-klasse-kan-hjaelpe-uafklarede-unge-videre 13. marts 2017

  Formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, har i dag et debatindlæg i Politiken om den faglige ekspertise i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning og uddannelsesvejledningen samt vigtigheden af det brede 10. klasses-tilbud.

 • Flere partier åbner op for forberedt undervisning

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/januar/flere-partier-aabner-op-for-forberedt-undervisning 12. januar 2017

  En række partier vil nu drøfte et loft på lærernes undervisningstid samt en pulje, der skal sikre lærerne forberedelsestid.

 • Landsdækkende demonstration mod omprioriterings-bidraget torsdag d. 12. maj

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/maj/landsdaekkende-demonstration-mod-omprioriterings-bidraget-torsdag 11. maj 2016

  I morgen torsdag bliver der i 72 af landets 98 kommuner afholdt demonstrationer samtidigt. Med det landsdækkende opråb bliver der sagt nej tak til milliardbesparelser på den borgernære velfærd - nej tak til omprioriteringsbidraget.

 • Eksperter: Uddannede lærere er afgørende for at løfte eleverne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/april/eksperter-uddannede-laerere-er-afgoerende-for-at-loefte-eleverne 7. april 2017

  Uddannede lærere er afgørende for at løfte de svageste elever i folkeskolen, lyder det fra flere forskere i Jyllands-Posten i dag. Forskerne bakkes op af flere analyser.

 • Bondo: Brug for løft af fagligt svage elever på alle skoler

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2017/april/bondo-brug-for-loeft-af-fagligt-svage-elever-paa-alle-skoler 25. april 2017

  Regeringen vil med en ny pulje give ressourcer til udvalgte skoler, der kan fremvise bestemte faglige resultater for de svageste elever. Hvis man vil hæve kvaliteten i undervisningen, er der brug for et løft på alle skoler, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Rapport: 12 faktorer der betyder noget for lærernes arbejdsliv

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/juni/rapport-12-faktorer-der-betyder-noget-for-laerernes-arbejdsliv 15. juni 2017

  Danmarks Lærerforening har i en ny rapport kortlagt, hvilke faktorer der har betydning for et godt lærerarbejdsliv i 2017.

 • Medlemstilbud: Ny bog i serien Pædagogisk rækkevidde

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/maj/medlemstilbud-ny-bog-i-serien-paedagogisk-raekkevidde 4. maj 2018

  Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan gratis downloade bogen ’Kønsbevidst pædagogik’ som e-bog og lydbog.

 • Nye PISA-undersøgelser kalder på politisk handling

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2014/april/nye-pisa-undersoegelser-kalder-paa-politisk-handling 1. april 2014

  Nye PISA-undersøgelser viser, at de danske elever er gennemsnitlige til problemløsning. Samtidig klarer elever med anden etnisk baggrund sig dårligere end etnisk danske elever. Resultaterne kan ingen være tilfreds med, lyder det fra formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Færre lærerstillinger truer reform

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2013/november/faerre-laererstillinger-truer-reform 18. november 2013

  Antallet af lærerstillinger i folkeskolen fortsætter med at falde. Det viser en ny opgørelse fra Kommunernes og Regionernes Løndatakontor. Siden 2009 er mere end hver tiende lærerstilling nedlagt. I samme periode er elevtallet kun faldet med 3 procent.


 • Her vises 201 til 210 ud af 507

Udvalgte emner