Alle medlemmer

 • Glæde over udsigt til forlængelse af frihedsgrader

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/marts/glaede-over-udsigt-til-forlaengelse-af-frihedsgrader 4. marts 2022

  Ministeriet har meldt ud, at de ønsker at forlænge frihedsgraderne, der bl.a. giver mulighed for at konvertere UUV-timer til f.eks. tolærerordninger, til næste skoleår.

 • 10. klasser opfylder regeringens 2025-mål

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/maj/10-klasser-opfylder-regeringens-2025-maal 23. maj 2018

  De kommunale 10.-klasser sender allerede en større andel af eleverne videre på erhvervsskolerne, end regeringens EUD-mål sigter efter, skriver Altinget.

 • Aftale om praksisfaglighed er et lille skridt fremad

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/juni/aftale-om-praksisfaglighed-er-et-lille-skridt-fremad 14. juni 2018

  Tirsdagens aftale om praksisfaglighed er et skridt i den rigtige retning, men mangler både økonomi og fokus på helheden, mener Jeanette Sjøberg, formand for DLF's undervisningsudvalg.

 • DLF: Stort fald i optaget på læreruddannelsen er en dybt alvorlig udvikling for folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juli/dlf-11-procent-faerre-nye-studerende-paa-laereruddannelserne-er-en-dybt-alvorlig-udvikling-for-folkeskolen-1 27. juli 2022

  Antallet af nye studerende på landets læreruddannelser er faldet med 11 procent siden sidste år. Det bekymrer formanden for Danmarks Lærerforening, Gordon Ørskov Madsen, der vil sætte ind med handlingsplan, der skal vende udviklingen.

 • Ny teknologi skal understøtte skolen - ikke omvendt

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/februar/ny-teknologi-skal-understoette-skolen-ikke-omvendt 1. februar 2018

  Jeanette Sjøberg, formand for DLF's Undervisningsudvalg, hilser debatten om teknologi i skolen velkommen og understreger, at diskussionen bør handle om, hvordan teknologien kan styrke undervisningen.

 • Debat: Lad skolerne selv styre kontakten med forældrene

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2019/januar/debat-lad-skolerne-selv-styre-kontakten-med-foraeldrene 25. januar 2019

  Det er vigtigt, at det ikke er systemerne, der bestemmer, hvad vi skal i skolerne, men at de enkelte skoler har mulighed for at træffe deres egne beslutninger. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i en række aviser i dag.

 • Ny kampagne om genstart af folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2021/april/ny-kampagne-om-genstart-af-folkeskolen 14. april 2021

  Danmarks Lærerforening har onsdag den 14. april lanceret kampagnen ”Genstart” i printaviser og på de sociale medier. Kampagnen skal vise, at lærerne står klar til at løfte opgaven med at genstarte folkeskolen og samtidig gøde jorden for debatten om folkeskolens fremtid.

 • Debat: Vores folkeskole kan ikke tåle, at så få vil være lærere

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juli/debat-vores-folkeskole-kan-ikke-taale-at-saa-faa-vil-uddanne-sig-til-laerer 28. juli 2022

  Optaget på læreruddannelsen er faldet med 11 procent siden sidste år. Det er en meget bekymrende udvikling for folkeskolen, skriver Danmarks Lærerforenings formand, Gordon Ørskov Madsen, i et indlæg i Politiken.

 • Debat: Investering i læreruddannelsen er også en investering i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/januar/investering-i-laereruddannelsen-er-ogsaa-en-investering-i-folkeskolen 19. januar 2022

  Sammen med Lærerstuderendes Landskreds, KL og Danske Professionshøjskoler slår vi et slag for en styrket læreruddannelse samt en ny måde at tænke læreruddannelse på.

 • Debat: Danmark skal være et digitalt foregangsland - Lad os styrke fagligheden med digitale fora til lærerne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/marts/debat-danmark-skal-vaere-et-digitalt-foregangsland-lad-os-styrke-fagligheden-med-digitale-fora-til-laererne 4. marts 2022

  Sammen med Netcompany slår vi et slag for, at Danmark skal være et digitalt foregangsland.


 • Her vises 211 til 220 ud af 299

Udvalgte emner