Alle medlemmer

 • Debat: Lad flygtningebørn blive i folkeskolen - det betaler sig

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/maj/lad-flygtningeboern-blive-i-folkeskolen-det-betaler-sig 31. maj 2016

  Politiken bringer i dag et debatindlæg af formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen om regeringens nye særlov, der bliver behandlet i Folketinget i denne uge.

 • Eleverne har fået flere timer men færre lærere

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/september/eleverne-har-faaet-flere-timer-men-faerre-laerere 16. september 2016

  Siden folkeskolereformen blev vedtaget, har eleverne i folkeskolen fået 36 procent flere timer. Det viser nye tal fra OECD. Men antallet af lærere til at undervise er faldet.

 • Debat: 43.500 børn ofres på symbolpolitikkens alter

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/oktober/debat-43500-boern-ofres-paa-symbolpolitikkens-alter 31. oktober 2016

  Alt for mange børn bliver ramt af det nye kontanthjælpsloft, og det kommer til at koste dyrt fremover. Det skriver blandt andre DLF-formand Anders Bondo Christensen i Politiken i dag.

 • DLF inviterer til samarbejde om at få alle elever med

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/november/dlf-inviterer-til-samarbejde-om-at-faa-alle-elever-med 27. november 2016

  I dag har Venstre, Konservative og Liberal Alliance præsenteret et nyt regeringsgrundlag, hvor blandt andet folkeskolen bliver fremhævet. Danmarks Lærerforening er klar til samarbejde om at løfte fagligt svage elever. De positive erfaringer med læseprojektet ”Vi læser for livet”, der byggede systematisk formidling af viden fra forskningen og styrkelse af lærernes kompetencer, kan være modellen for en fælles indsats.

 • Millionbevilling til udvikling af tidlig sprogundervisning i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/marts/millionbevilling-til-udvikling-af-tidlig-sprogundervisning-i-folkeskolen 17. marts 2016

  Ifølge Bjørn Hansen, formand for undervisningsudvalget i Danmarks Lærerforening, kan projektet være med til at sikre et vigtigt kompetenceløft hos sproglærerne. Danmarks Lærerforening sidder i projektets styregruppe og er med til at arrangere fagkurser rundt om i landet.

 • DUS og UVM sætter fokus på god undervisning

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/februar/dus-og-undervisningsministeriet-saetter-fokus-paa-god-undervisning 1. februar 2017

  Danske Underviserorganisationers Samråd (DUS) har sammen med Undervisningsministeriet (UVM) lavet 12 pejlemærker for god undervisning. Pejlemærkerne er tænkt som et oplæg til faglig debat om, hvad god undervisning er, og hvordan den skabes.

 • Debat: Antallet af elever og lærere hænger slet ikke sammen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/april/debat-antallet-af-elever-og-laerere-haenger-slet-ikke-sammen 3. april 2017

  Formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, har i dag et debatindlæg i Politiken om udfordringerne ved mange elever i klasserne.

 • Bondo fejrer Lærerens Dag på Lejre-skole

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/oktober/ibis-og-dlf-besoeger-skole 3. oktober 2016

  DLF og Oxfam IBIS markerer lærernes store betydning for den enkelte elev og samfundsudviklingen i både Danmark og i udviklingslandene onsdag den 5. oktober. Det sker blandt andet ved et besøg på Kirke Saaby Skole i Lejre.

 • Bondo: Detailstyring duer ikke

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/september/bondo-detailstyring-duer-ikke 20. september 2017

  Lærerne skal lykkes med en vanskelig opgave, og derfor skal de have det nødvendige professionelle råderum. Detailstyringen skal ud af folkeskolen, siger formand Anders Bondo Christensen i et fælles debatindlæg med undervisningsministeren.

 • Vil du være meningsdanner?

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/oktober/dlf-leder-efter-nye-meningsdannere 26. oktober 2017

  Danmarks Lærerforening leder netop nu efter 25 engagerede folkeskolelærere til en spændende uddannelse. Læs mere og ansøg her.


 • Her vises 231 til 240 ud af 507

Udvalgte emner