Alle medlemmer

 • DLF: Danmark kan kun mere, hvis der følger betydelige investeringer i uddannelse med

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/januar/dlf-danmark-kan-kun-mere-hvis-der-foelger-betydelige-investeringer-i-uddannelse-med 24. januar 2022

  Regeringen har med et politisk flertal indgået aftalen ’Danmark kan mere 1’. Aftalen indeholder en række tiltag på arbejdsmarkedet. Det betyder blandt andet, at der afsættes et beløb til et løft til de såkaldte velfærdsuddannelser herunder læreruddannelsen, som skal forhandles senere. Dimittendsatsen på dagpenge sættes ned, men først efter en periode.

 • DLF: Ministeriet skal melde ud, hvordan vi afholder prøver til sommer

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/januar/ministeriet-skal-melde-ud-hvordan-vi-afholder-proever-til-sommer 28. januar 2022

  Danmarks Lærerforening anbefaler, at sommerens afgangsprøver afvikles med tilpasset pensum, så der tages hensyn til eleverne.

 • Debat: Ny læreruddannelse skal forberede de studerende bedre til lærerjobbet

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/februar/debat-ny-laereruddannelse-skal-forberede-de-studerende-bedre-til-laererjobbet 10. februar 2022

  Vi håber, at politikerne på Christiansborg vil holde fast i helheden i den nytænkte læreruddannelse, som efter vores bedste overbevisning vil gøre nyuddannede lærere bedre i stand til at håndtere de ganske komplekse opgaver som fx klasserumsledelse, inklusion, mobning og forældresamarbejde.

 • Lærerne får nordisk sprog, kultur og fællesskab på skemaet

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/marts/laererne-faar-nordisk-sprog-kultur-og-faellesskab-paa-skemaet 1. marts 2022

  Danmarks Lærerforening har sammen med Foreningerne Norden modtaget en bevilling på 11 millioner kroner, hvoraf en del af midlerne skal gå til at afholde en række faglige seminarer for lærere i folkeskolen. Temaet for seminarerne er undervisning inden for den fællesnordiske sprog, kultur og samfundsforståelse.

 • Danmarks Lærerforening indgår overenskomst med Pilelygaard København

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/marts/danmarks-laererforening-indgaar-overenskomst-med-pilelygaard-koebenhavn 8. marts 2022

  Danmarks Lærerforening indgår overenskomst med dagbehandlingsstedet Pilelygaard København. Overenskomsten sikrer, at lærerne får samme løn og arbejdsvilkår, som lærere ansat i kommunale grundskoler.

 • Ny lov om evaluering og bedømmelse i folkeskolen vedtaget

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/ny-lov-om-evaluering-og-bedoemmelse-i-folkeskolen-vedtaget 9. juni 2022

  Folketinget har vedtaget en ny lov om test, evaluering og bedømmelse i folkeskolen, der blandt andet afskaffer uddannelsesparathedsvurderingerne og de nationale test i deres nuværende form. DLF kalder loven et stort skridt i den rigtige retning.

 • Danmarks Lærerforening besøger Vipperød skole i Holbæk

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/danmarks-laererforening-besoeger-vipperoed-skole-i-holbaek 14. juni 2022

  På Vipperød Skole i Holbæk Kommune har de allerede gjort sig mange positive erfaringer med den nyvundne frihed, som det 3-årige frihedsforsøg har givet. Danmarks Lærerforening har besøgt Vipperød Skole for at høre om valg og fravalg sammen med bl.a. politikere og forvaltning i Holbæk, skolelederen, kredsformanden, lærere og TR. Hør mere om erfaringerne i videoen her.

 • Nyt afsnit af DLF's podcast: Mistrivsel, inklusion og præstationspres

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/nyt-afsnit-af-dlfs-podcast-mistrivsel-inklusion-og-praestationspres 17. juni 2022

  Lyt til anden episode af Danmarks Lærerforenings podcast, Skole Laver Vi Sammen, hvor formand Gordon Ørskov Madsen har Skolelederforeningens formand, Claus Hjortdal, i studiet til en snak om inklusion, mistrivsel og præstationspres.

 • Se webinar om lokal dialog og samarbejde i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/juni/webinar-om-lokal-dialog-og-samarbejde-i-folkeskolen 21. juni 2022

  KL, DLF, Skolelederforeningen og Børne- og Kulturchefforeningen (BKF) inviterede til webinar om lokal dialog om skoleudvikling. Se webinaret med oplæg af bl.a. forskerne Line Arnmark og Klaus Majgaard. Hør også om konkrete erfaringer fra Albertslund og Nyborg.

 • Bondo: Kritik af ledelse bør ikke føre til sanktioner

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/oktober/debat-kritik-af-ledelse-boer-ikke-foere-til-sanktioner 29. oktober 2018

  Lærernes stemme i debatten er med til at sikre, at folkeskolen udvikler sig. Derfor skal lærere ikke opleve at blive bedt om eller presset til at tie, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg.


 • Her vises 251 til 260 ud af 299

Udvalgte emner