Nyheder

Spritnyt afsnit af DLF's podcast 'ErDuOK24'

Gordonmortenok24
Har du helt styr på overenskomstforhandlingerne? Ellers kan du nu lytte med på Danmarks Lærerforenings podcastserie 'ErduOK24?' og blive klogere på vejen til en ny overenskomst.

Forhandlingerne om OK24 er i fuld gang. Derfor tager DLF's formand, Gordon Ørskov Madsen, og formanden for overenskomstudvalget, Morten Refskov, medlemmerne med bag kulisserne i DLF's podcast.

De to taler om processen, om hvilke temaer, der er på bordet, og om hvad du kan forvente af din kommende overenskomst. Og så taler de om de store udfordringer, medlemmerne står med, og som overenskomsterne skal bidrage til at løse.

I fjerde afsnit af DLF's podcast, ErduOK24, kaster formand Gordon Ørskov Madsen og formanden for overenskomstudvalget, Morten Kvist Refskov, sig sammen over de mange gode spørgsmål, vi har fået fra vores medlemmer. Samtidig giver de to en overflyvning på de tre generelle forlig, der er på plads på nuværende tidspunkt - og giver en status på de organisationsforhandlinger, der kører i højeste gear netop nu.

Lyt med! Det nyeste afsnit i serien ligger klar, der hvor du lytter til dine podcasts – eller find podcasten nedenfor.