DLF på sociale medier

Se Danmarks Lærerforenings retningslinjer for interaktion med brugere på sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Alle er velkomne til at interagere med DLF på sociale medier.

Redaktionen forbeholder sig ret til at slette indhold, der ikke lever op til nedenstående retningslinjer. På Facebook henviser vi desuden til principperne i Facebooks egne fællesskabsregler: https://www.facebook.com/communitystandards.

Retningslinjer for DLF’s sociale medier

  • Spam og gentagelser af identiske kommentarer/posts vil blive slettet. Vi opfatter det også som spam, hvis du poster en tekst, som vi kan se kopieret gentagne gange fra andre sider eller grupper.

  • Brugere på sociale medier skal identificere sig med deres rigtige navn. Kommentarer fra falske profiler vil blive slettet, og profilen vil blive blokeret.
     
  • Indlæg må ikke være reklame eller af kommerciel karakter. Indlæg, som forsøger at rekruttere brugere til en anden gruppe/side på sociale medier, vil også blive slettet.
     
  • Indlæg skal respektere privatlivets fred. Dvs. at det ikke er lovligt at offentliggøre andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse eller andre personlige oplysninger.

  • Vi tolererer ikke indlæg og sprogbrug af upassende, hadefuld, diskriminerende, racistisk, truende eller vulgær karakter.

Blokering af brugere

Indhold på DLF’s sociale medier skal bidrage til en konstruktiv debat eller dialog. Oplever vi, at en bruger poster indhold for at spamme eller for at genere DLF eller andre brugere, eller oplever vi gentagne gange, at en bruger overtræder principperne, forbeholder vi os ret til at blokere brugeren fra DLF’s Facebook-sider uden varsel.

Brugere, der føler sig uretmæssigt blokeret fra vores sociale medier, kan skrive til os på postkoa@dlf.org. Redaktionen bag DLF's sociale medier vil vurdere henvendelsen og tage stilling til om udelukkelsen opretholdes.

Kontakt

Hvis du har brug for at kontakte redaktionen bag Danmarks Lærerforenings sociale medier, kan du skrive til postkoa@dlf.org.