Nyheder

 • Pressemeddelelser 07. maj 2020

  DLF: Lærerne glæder sig til at få de store elever tilbage i skolen

  Eleverne i de ældste klasser kan vende tilbage til skolerne fra 18. maj. Lærerne glæder sig til at få de store børn tilbage, siger Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening.

 • Pressemeddelelser 05. april 2020

  DLF: Aflys folkeskoleelevernes afgangseksaminer

  Der er behov for, at ministeren tager en beslutning om eksaminerne for de ældste elever i folkeskolen, mener Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen. I den nuværende situation anbefaler DLF, at afgangseksaminerne aflyses.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 21. marts 2020

  Offentlige fagforeninger står sammen i kampen mod Covid19

  Få lande har så gode forudsætninger for at overkomme Covid19-pandemiens store udfordringer som Danmark. Det skyldes ikke mindst den danske model, lyder det fra DLF og BUPL.

 • Nyheder 20. marts 2020

  Støtteerklæring til det danske sundhedspersonale

  Danmarks Lærerforening udtrykker sin respekt og anerkendelse for den store indsats, som ansatte i sundheds- og plejesektoren udøver i disse dage og uger.

 • Nyheder 19. februar 2020

  Topaktører: Opgør med budgetloven kan give milliarder til velfærd

  Budgetloven forhindrer udviklingen i dansk velfærd, og det er tid til at gøre op med den. Det skriver en række aktører fra kommuner, regioner og faglige organisationer i et debatindlæg.

 • Nyheder 13. januar 2020

  Kronik: Her er pengene, der skal løfte velfærden

  Den velfærdsmodel, vi kender, vil være fortid, hvis ikke vi finder pengene til daginstitutioner, skoler, uddannelser, sundhed, socialt udsatte og ældreforsorg. Men pengene er der. Det skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen sammen med en række andre formænd i en kronik i Politiken.

 • Nyheder 08. januar 2020

  KL og DLF: Samarbejde skal sikre lærerne en aftale

  Der hviler et stort ansvar på vores skuldre, når der skal forhandles en aftale i 2020, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen og KL-formand Jacob Bundsgaard.

 • Nyheder 16. december 2019

  Lærerkommissionen har fremlagt sin rapport

  Som et led i overenskomstforhandlingerne i foråret 2018 nedsatte LC og KL sammen en uafhængig kommission, der efter 16 måneders arbejde nu har fremlagt resultatet af arbejdet.

 • Pressemeddelelser 03. december 2019

  Finanslovsaftalen er et vigtigt signal om opbakning til folkeskolen

  DLF-formand Anders Bondo Christensen kalder finanslovsaftalen et vigtigt signal fra Christiansborg om, at der skal flere lærere til folkeskolen.

 • Nyheder 26. september 2019

  Danmarks Lærerforening holder kongres

  1.-3. oktober afholder DLF kongres i København. Blandt de vigtigste punkter på dagsordenen er vedtagelsen af foreningens 'Folkeskoleideal'.

 
1 2 3 4 5 ... 17
Næste ›