Nyheder

 • Nyheder 01. marts 2018

  Fakta: Forhandlingerne om lærernes arbejdstid

  Forhandlinger om ny overenskomst er brudt sammen. Dermed er også forhandlingerne om ny arbejdstidsaftale for lærerne afbrudt. Se, hvad Lærernes Centralorganisation har spillet ud med.

 • Nyheder 28. februar 2018

  OK18 status: Eventuel konflikt?

  Sent tirsdag brød forhandlingerne på det regionale område sammen. Det betyder, at der er sammenbrud på både det statslige, det kommunale og det regionale område.

 • Nyheder / Videoer om OK18 26. februar 2018

  OK18 status: Forhandlingssammenbrud

  Forhandlingerne om en ny overenskomst på det kommunale område er her til aften brudt sammen.

 • Nyheder / Videoer om OK18 26. februar 2018

  OK18 status: Mandag formiddag

  Søndag mødtes Anders Bondo Christensen og Lærernes Centralorganisation med KL for at forhandle på det samlede kommunale område.

 • Pressemeddelelser 09. juni 2017

  Befolkningen: Bedre økonomi skal bruges på velfærd

  En ny befolkningsundersøgelse foretaget af Epinion viser, at et markant flertal af danskerne mener, at politikerne på Christiansborg skal bruge det økonomiske råderum på styrket velfærd frem for skattelettelser.

 • Nyheder 09. maj 2016

  Debat: Velfærden halter

  Vi må sammen modarbejde de kvalitetsforringelser, der sker, når der bliver skåret i ressourcerne. Det er budskabet fra Danmarks Lærerforening, BUPL, HK Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening i et debatindlæg bragt i Jyllands-Posten søndag.

 • Nyheder 17. marts 2016

  Færre undervisningstimer til lærerne i Rudersdal

  I Rudersdal har lærerne og kommunen indgået en aftale om arbejdstiden, som formelt gælder frem til 2018. Ifølge Fagbladet Folkeskolen er der med aftalen sikret, at lærerne på kommunens skoler skal undervise 20 timer mindre årligt.

 • Pressemeddelelser 01. oktober 2013

  Kommunale budgetter: Lærerne betaler folkeskolereformen

  Mindst ni ud af ti kommuner har planer om markant at øge det antal timer, lærerne underviser i det kommende skoleår, viser en ny undersøgelse. Anders Bondo Christensen, formand DLF, forudser store problemer, når folkeskolereformen træder i kraft i august 2014.

 • Pressemeddelelser 07. august 2013

  Tyveri ved højlys dag

  Lovindgrebet har konfiskeret næsten 300 mio. kr. fra lærernes overenskomst. Et opgør med alle traditioner på det danske arbejdsmarked, mener Danmarks Lærerforening.

 • Pressemeddelelser 07. juni 2013

  Skolereform bliver dyr for kommunerne

  Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening, har følgende kommentarer til den politiske aftale om en revision af folkeskoleloven.

Abonnér på

Nyheder fra DLF