Nyheder

 • Nyheder 04. juni 2020

  DLF om flere penge til folkeskolen: Pengene falder på et meget tørt sted

  Regeringen og dens støttepartier – Radikale, SF, Enhedslisten og Alternativet – indgik d. 3. juni 2020 en aftale, der øremærker penge på finansloven til flere lærerstillinger.

 • Pressemeddelelser 07. maj 2020

  DLF: Lærerne glæder sig til at få de store elever tilbage i skolen

  Eleverne i de ældste klasser kan vende tilbage til skolerne fra 18. maj. Lærerne glæder sig til at få de store børn tilbage, siger Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 30. april 2020

  Gratis materiale til faget Madkundskab

  Få inspiration til bæredygtighed i faget Madkundskab med et nyt gratis undervisningsmateriale fra Danmarks Lærerforening, Spar Nord Fonden og Foreningen for madkundskab.

 • Nyheder 22. april 2020

  KL og LC rykker deadline for arbejdstidsforhandlinger

  På grund af coronakrisen rykker KL og Lærernes Centralorganisation deadline for forhandlingerne om en ny arbejdstidsaftale.

 • Nyheder 22. april 2020

  Undersøgelse om nødundervisning under coronakrisen

  Ny undersøgelse fra DLF viser, at nødundervisningen under coronakrisen går ud over kvaliteten af undervisningen. 58 % af lærerne har elever, som ikke deltager i nødundervisningen.

 • Nyheder 14. april 2020

  Opdateret: Aflysning af arrangementer

  Alle arrangementer med fysisk mødedeltagelse er aflyst eller udskudt frem til og med 10. maj pga. coronakrisen. Dog holdes visse møder digitalt. Sommerens seniorkurser aflyses også. Vi holder mødedeltagere opdateret i takt med udviklingen.

 • Nyheder 06. april 2020

  Gradvis genåbning af skolerne efter påske

  Regeringen har på et pressemøde mandag aften præsenteret sin plan for en gradvis genåbning af samfundet og skolerne. Danmarks Lærerforening bakker op om regeringens plan, siger formand Anders Bondo Christensen.

 • Pressemeddelelser 05. april 2020

  DLF: Aflys folkeskoleelevernes afgangseksaminer

  Der er behov for, at ministeren tager en beslutning om eksaminerne for de ældste elever i folkeskolen, mener Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen. I den nuværende situation anbefaler DLF, at afgangseksaminerne aflyses.

 • Nyheder 27. marts 2020

  Covid19: Aftale på plads om offentligt ansattes arbejdsvilkår

  Regeringen og det offentlige arbejdsmarkeds parter er enige om aftale for de offentligt ansattes rettigheder i hjemsendelsesperioden grundet coronaudbruddet.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 21. marts 2020

  Offentlige fagforeninger står sammen i kampen mod Covid19

  Få lande har så gode forudsætninger for at overkomme Covid19-pandemiens store udfordringer som Danmark. Det skyldes ikke mindst den danske model, lyder det fra DLF og BUPL.

 
1 2 3 4 5 ... 41
Næste ›