Nyheder

 • Pressemeddelelser 12. juli 2015

  Skolechefer: Reformen kræver flere ressourcer

  Næsten 8 ud af 10 skolechefer mener, at folkeskolereformen har øget behovet for ressourcer på skoleområdet. Det er blandt andet den længere skoledag med flere timer til eleverne, som presser økonomien.

 • Pressemeddelelser 17. juni 2015

  Folkeskolelærere tvinges til at arbejde gratis på lejrskole

  En lærer på lejrskole skal arbejde i alle døgnets 24 timer, selvom han kun får løn for 14 timer. Sådan er vilkårene for landets folkeskolelærere efter Folketingets lovindgreb i forbindelse med lockouten, slår ny afgørelse fast.

 • Pressemeddelelser 12. juni 2015

  FTF: Regeringen underminerer den danske model

  Hovedorganisation FTF har sammen med Danmarks Lærerforening netop indberettet regeringen til FN’s arbejdsmarkedsorganisation ILO. FTF’s formand Bente Sorgenfrey og Danmarks Lærerforening formand, Anders Bondo Christensen, retter nu skarp kritik af, at regeringen fortsat ikke respekter den danske forhandlingsmodel.

 • Pressemeddelelser 01. april 2015

  Afstemningsresultat OK15

  Et flertal af DLF's medlemmer har stemt JA til ny overenskomst

 • Pressemeddelelser 16. februar 2015

  Forhandlingsfællesskabet: Flere nyskabelser og sikring af reallønnen

  Forhandlingsfællesskabet indgik i dag et 3-årigt forlig om en ny overenskomst for de ansatte i kommunerne. Der er aftalt generelle lønstigninger på 5,42 % i perioden, inklusiv regulerings-ordningen.

 • Pressemeddelelser 15. februar 2015

  Lærernes Centralorganisation og KL har indgået OK-aftale

  Efter flere dages lange og intense forhandlinger har Lærernes Centralorganisation og KL indgået en aftale om en treårig overenskomst, men der er ikke indgået OK-aftale om lærernes arbejdstid.

 • Pressemeddelelser 27. januar 2015

  Regeringen om indgreb: Der skete en fejl

  Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen erkendte i dag, at der var tale om en fejl, da regeringen greb ind i lockouten af lærerne i 2013 uden at konsultere Danmarks Lærerforening. Udtalelsen kom på et åbent samråd i Folketinget i dag

Abonnér på

Nyheder fra DLF