DLF tilbyder: Få undersøgt jeres professionelle kapital

Har kommunens skoler de bedste rammer for at lave god undervisning? Få det undersøgt i en afdækning af skolevæsenets professionelle kapital, som kommune og den lokale lærerkreds i fællesskab kan søge om. Læs mere nedenforHer på siden kan du læse om:

 

Hvad er professionel kapital?

Professionel kapital er kort fortalt en beskrivelse af, under hvilke rammer professioner bedst løser deres opgaver. 

Det er dermed en måde at tale om, hvordan der skabes god undervisning, der har øje for både lærernes faglige og personlige kompetencer, samarbejdsklimaet på skolen og de rammer, lærerne har for at bruge deres professionelle dømmekraft i deres arbejde.

 

Sådan kan I arbejde med professionel kapital 

Få et hurtigt indblik i, hvad professionel kapitel er, og få inspiration til, hvordan I kan arbejde med professionel kapital ved at klikke på billedet nedenfor. I kommer videre til Danmarks Lærerforenings platform med en række videoer.

Profkapital

 

Ansøg om en afdækning

Danmarks Lærerforening tilbyder en afdækning af den professionelle kapital på alle skoler i hele skolevæsenet. Så hvis I ønsker at gå dybere ind i arbejdet med den professionelle kapital, kan den lokale lærerkreds og kommunen i fællesskab ansøge om en afdækning af kommunens professionelle kapital. 

Kontakt uddannelseskonsulent Carsten Freundt (caf@dlf.org / tlf. 3369 5451) eller uddannelseskonsulent Marianne Boye (mbo@dlf.org / tlf. 3369 6454) for at ansøge eller få mere information. 


Til top