For tillidsvalgte og særlige medlemsgrupper Pensionister

Pensionister medlemsfordele

Som pensioneret medlem af Danmarks Lærerforening får du del i en lang række fordele

Du modtager medlemsbladet Folkeskolen, du kan benytte foreningens Sinatur-hoteller, leje foreningens feriehuse og optage medlemslån. Desuden kan du deltage i foreningens seniorkurser. 

Seniorarrangementer

I mange kredse bliver der lavet arrangementer målrettet seniorer. Kontakt din lokale kreds for at høre om de lokale medlemstilbud.

Ferieophold

Du og din familie kan holde ferie på et af de dejlige Sinatur hoteller. Denne mulighed gælder fortrinsvis i skoleferierne. Du kan få nærmere oplysning om priser m.m. ved at henvende dig direkte til Sinatur.
Læs mere om Sinatur Hotel & Konference

Feriehuse og -lejligheder

Foreningen råder over en række ferieboliger, som du kan leje med pensionist rabat. 
Se mere om de ferieboliger, du kan leje

Seniorkurser

Hver sommer arrangerer Danmarks Lærerforening kurser for pensionerede medlemmer. Kurserne holdes på Sinatur hotellerne. Ægtefæller, der ikke selv er medlemmer af foreningen, kan deltage mod betaling af en kursusafgift.

Læs mere under "Arrangementer"

Udlejningsboliger

Fonden Teglgården ejer 18 boliger med i alt 35 lejemål. Boligerne ligger i naturskønne omgivelser i Middelfart kommune og pensionerede medlemmer af Danmarks Lærerforening har fortrinsret i forbindelse med leje af disse.
Læs mere om Fonden Teglgården

Fagligt netværk

Seniorer har et fagligt netværk, Lærersenior, på folkeskolen.dk
Besøg folkeskolen.dk

Faglige Seniorer

Som medlem af Danmarks Lærerforening er du automatisk medlem af Faglige Seniorer ved overgang til efterløn/pension. Medlemmer af DLF, der er fyldt 60 år, modtager også Faglige Seniorers nyhedsbreve.
Besøg Faglige Seniorer

5% på lønkonto i Lån & Spar Bank

Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan få lønkonto med 5% i rente af op til 50.000 kr. i Lån & Spar Bank.
Læs mere om medlemsfordele i Lån & Spar Bank

Forbrugsforeningen

Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor du optjener bonus i stort set alle brancher.
Læs mere om Forbrugsforeningen

Lånemuligheder

Medlemmer af Danmarks Lærerforening, kan via foreningen ansøge om lån på op til 300.000 kr. Tjenestemænd samt overenskomstansatte og pensionerede lærere kan endvidere ansøge om lån via Tjenestemændenes Låneforening.
Læs mere om låneforeningen

Understøttelseskassen

Understøttelseskassen kan give dig en økonomisk håndsrækning, hvis du befinder dig i en ekstraordinært vanskelig økonomisk situation.
Læs mere om Understøttelseskassen

Huskeliste

Men først og fremmest er du også, efter du er gået på pension/efterløn, med i et solidarisk fællesskab med såvel aktive som pensionerede kolleger.