Fagbladet Folkeskolen

Fagbladet Folkeskolen er Danmarks Lærerforenings medlemsmedie. Folkeskolen udkommer hver måned som trykt magasin og hver dag på folkeskolen.dk med nyheder, baggrund, debat og inspiration om skole, undervisning og medlemmernes arbejdsvilkår.

Folkeskolen Brand Pix2

Dit faglige medlemsmedie

 

Fagbladet Folkeskolen er det skolenære, debatskabende og dagsordensættende fagmedie, som med uafhængig kvalitetsjournalistik gør en forskel for lærere og andre skoleprofessionelle, skolen og demokratiet.

 

Fagbladet Folkeskolen er dit faglige medlemsmedie, når du er medlem af Danmarks Lærerforening. Fagbladet udkommer hver måned som trykt magasin og alle dage på folkeskolen.dk. 

 

Hold dig opdateret på dit område eller fag

 

Folkeskolen udgiver 22 faglige netværk, som holder dig opdateret på dit fag. På de faglige netværk bliver der delt alt fra faglig viden, erfaringer og holdninger til den seneste nye forskning og anmeldelser af læremidler. Hvert netværk har sit eget nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret på lige netop dit område eller fag.

 

Find dit faglige netværk

Seneste nummer af Folkeskolen

Folkeskolen - cover

Hverdagsvold i skolen giver alle traumer

Læs seneste nummer af fagbladet Folkeskolen online.

Læs fagbladet Folkeskolen

Vil du modtage Folkeskolens magasin?


Alle medlemmer af Danmarks Lærerforening kan modtage Folkeskolens trykte magasin gratis. Det udkommer hver måned.


Hvis du ikke er medlem, kan du tegne et års abonnement på bladet. Det koster 1.100 kroner for et år. Ønsker du at tegne abonnement eller vide mere, så skriv til: medlemsservice@dlf.org

 

Er magasinet ikke dukket op?


Hvis du ikke modtager magasinet i postkassen, er du velkommen til at indsende en klage. Så går vi videre med din sag hos distributøren.


Klag over bladlevering på Folkeskolen.dk

 

Kontakt redaktionen


Fagbladet Folkeskolen redigeres efter journalistiske kriterier. Det er chefredaktør Andreas Marckmann Andreassen, der har ansvaret for indholdet på alle platforme. Hvis du har en ide til en god historie, ris eller ros til redaktionen, er du altid velkommen til at skrive til: redaktion@folkeskolen.dk

 

Find liste over alle medarbejdere på Folkeskolen.dk

Bogstaver-alfabet-broe

Få nyhedsbreve fra de faglige netværk

Du kan gratis modtage det månedlige nyhedsbrev fra lige så mange netværk, du vil. Se hvilke nyhedsbreve du kan modtage fra de faglige netværk.