Boliger

Her kan du finde oplysninger om ledige lejligheder i Danmarks Lærerforenings ejendomme og pensionistboligerne i Middelfart.

Boliger gennem Danmarks Lærerforening

 

Boliger er en del af vores investeringer, og derfor har du som medlem mulighed for at ansøge om en lejlighed i en af vores ejendomme, eller en pensionistbolig, når vi får en ledig. 

Lejligheder i Danmarks Lærerforening

 

Danmarks Lærerforening råder over en række ejendomme i København, som udlejes til bolig og erhverv. Der er 105 boliglejemål, som udlejes til medlemmer.

 

Hvert år bliver 1-4 lejligheder ledige. Dem opslår vi her på hjemmesiden til udlejning til medlemmerne. Alle lejemålene administreres og udlejes af vores ejendomsadministrator på almindelige markedsvilkår. 

 

Udlejningen sker ved lodtrækning blandt de medlemmer, der indsender en ansøgning. Når fristen udløber, trækker vi lod blandt ansøgerne. Medlemmet skal selv bebo lejligheden. 

 

Ledige lejligheder netop nu

Når vi har ledige lejligheder, kan du finde dem her. 

Fonden Teglgården

 

Som medlem af Danmarks Lærerforening har du fortrinsret til leje af en ældrebolig i Fonden Teglgården på Fyn. Fonden Teglgården ejer 18 dobbelthuse i Middelfart Kommune med i alt 35 lejemål.

 

Boligerne er opført i 1974, og medlemmer af Danmarks Lærerforening, der er fyldt 60 år har fortrinsret til leje af boligerne, der er placeret i naturskønne omgivelser.

 

Hver bolig er på 60 m2 fordelt på to værelser. Der er en lille have til hver lejlighed.

 

Du skrives op til en bolig gennem Sinatur Hotel Sixtus, og det koster et årligt gebyr på 150 kr. at stå på ventelisten. 

 

Kontakt Sinatur Hotel Sixtus

Adressen er:
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
Tlf.: 6441 1999
sixtus@dlf.org

Ring, mail eller send besked

Har du spørgsmål til medlemskabet af DLF, er vi klar til at hjælpe dig.

 

Du kan ringe til medlemsservice på tlf: 33 69 63 00. Vi har åbent på telefonerne mandag - torsdag kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 10.00-14.00.

 

Skriv til os 

Du kan skrive til os medlemsservice@dlf.org 

 

Som medlem kan du også sende os en besked via Min Side.