Medlemsfordele

Lån & Spar Bank

Danmarks Lærerforening har gennem flere år haft et stærkt fællesskab med Lån & Spar Bank. Et samarbejde, der giver dig nogle helt særlige medlemsfordele. Se de særlige fordele du kan opnå i Lån & Spar Bank, når du er medlem af Danmarks Lærerforening.

Lån og Spar

Kender du dine fordele hos Lån & Spar ? 

DLF er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber. 
Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af DLF godt 
Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandlinger den samme.

Det er let at skifte bank 

Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank. 

Book et møde 

Kontakt os og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank. 

Medlemsfordele hos Lån & Spar Bank

Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af DLF få en række fordele og særligt gode vilkår:   

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto 

  • Du er medlem af DLF og har afsluttet din uddannelse 
  • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra) 
  • Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit 
  • Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten 
  • Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019.


se medlemsvilkår her


Kontakt os og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.