Medlemsfordele Lånemuligheder

Medlemslån hos DLF

Hvis du er medlem af Danmarks Lærerforening, kan du ansøge om et fordelagtigt medlemslån og låne op til 200.000 kr.

Danmarks Lærerforening yder lån til foreningens medlemmer på baggrund af en kreditvurdering foretaget af Lån & Spar Bank A/S. Kreditvurderingen lavet efter de samme retningslinjer, som gælder for bankens egne kunder.

Vi spørger ikke om formålet bag lånet, så du kan bruge dit lån, som du vil. Måske vil du have en ny bil, eller du kan med fordel slå din gæld sammen og få en mindre månedlig ydelse.

Beregn omkostninger og ansøg om lån

Du kan som medlem låne op til 200.000 kr. Renten på lånet er variabel. 
Brug låneberegneren og kig efter ÅOP for at se den samlede omkostning for dit lån. 

Gå til låneberegner

Når du har se beregninger for dit lån, kan du gå videre til at ansøge om lånet. 

Se øvrige vilkår gældende for lånet

Forhøjelse af bestående lån

Ønsker du dit nuværende lån forhøjet, skal du ansøge om et lån på den nuværende restgæld plus det beløb, du ønsker at låne.

Hvis lånet bevilges, vil der blive oprettet et nyt lån på det samlede beløb

Lånebetingelser

For at kunne låne skal du have været ansat i en fast stilling i to år eller være pensioneret fra en fast stilling.

Det er også en betingelse, at du har tegnet en gruppelivsforsikring i Danmarks Lærerforenings Frivillige Gruppelivsforsikring. Det er ikke den forsikring, der fremgår af lønsedlen.

Hvis du ikke har forsikringen, kan du oprette den via Min Side, hvor du finder forsikringen under menupunktet "Selvbetjening".

Dødsfaldsdækningen på gruppelivsforsikringen vil i langt de fleste tilfælde være højere end restgælden på lånet. Det overskydende beløb vil blive udbetalt til de efterladte.

Gruppelivsforsikringen er en ekstra sikkerhed for dig og din familie, hvis du dør. I tilfælde af dødsfald bliver der udbetalt et beløb til din familie fra både den gruppelivsforsikring, du har i forbindelse med din ansættelse, og fra den Frivillige Gruppelivsforsikring.