Overenskomster OK 24

Podcast: ErduOK24

Danmarks Lærerforening udgiver løbende podcasts om forløbet og resultatet af OK24. Lyt med og bliv klogere på forhandlingerne om en ny overenskomst.

I første afsnit tager DLF's formand Gordon Ørskov Madsen og formanden for overenskomstudvalget Morten Refskov medlemmerne med bag kulisserne i forhandlingerne. Bl.a. løn, arbejdstid, inflation, et nyt folkeskoleudspil og trepartsforhandlinger fylder en del i samtalen og for de kommende forhandlinger om en ny overenskomst.

I andet afsnit giver Gordon Ørskov Madsen og Morten Refskov en status på forhandlingerne og trepartsaftalen, der landede i starten af december. Og så svarer de på nogle af de mange gode spørgsmål, der er kommet ind fra jer medlemmer.

I tredje afsnit sætter Gordon Ørskov Madsen og Morten Refskov fokus på, hvilke krav vi stiller, og hvilke krav arbejdsgiver stiller i OK-forhandlingerne.

I fjerde afsnit giver Gordon Ørskov Madsen og Morten Refskov en overflyvning på de tre generelle forlig og svarer på spørgsmål fra vores medlemmer.

I femte og sidste afsnit gennemgår  Gordon Ørskov Madsen og Morten Refskov resultaterne af overenskomstforhandlingerne og den endelige aftale.